One-man show

Borussia kupila čudo! Haaland ušao i zabio tri gola za preokret

Na teren je u 56. minuti ušao Erling Haaland, Norvežanin kojeg je Borussia dovela iz Red Bull Salzburga kao najveće pojačanje u ovom prijelaznom roku i opravdao svoj status.
Sport / Nogomet | 18. 01. 2020. u 17:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Augsburg i Borrusia Dortmund igrali su danas utakmicu 18. kola Bundeslige, a Borussia je na krilima Erlinga Haalanda slavila u ludoj utakmici s 3:5.

Utakmicu je puno bolje otvorila domaća momčad koja je povela u 34. minuti preko Floriana Niederlechnera, a prednost je uspjela i udvostručiti u 46. minuti golom Marca Richtera.

Na 1:2 u 49. minuti smanjio je Julian Brandt i vratio nadu Borussiji, ali je onda u 55. minuti ponovno zabio Niederlechner i činilo se da će utakmica završiti pobjedom Augsburga.

Onda je minutu kasnije na teren ušao Erling Haaland, Norvežanin kojeg je Borussia dovela iz Red Bull Salzburga kao najveće pojačanje u ovom prijelaznom roku i opravdao svoj status.

Prvo je u 59. minuti zabio za 2:3 samo tri minute nakon ulaska u igru, a na njega se nadovezao Jadon Sancho koji je zabio u 61. minuti. Haaland je ponovno zabio u 70. minuti i režirao potpuni preokret Borussije.

Nakon toga, u strijelce se ponovno upisao Haaland koji je došao do hat-tricka u debiju golom u 79. minuti utakmice. Asistent za pogodak bio je Marco Reus koji je nakon toga napustio igru, prenosi Index.hr.

Rezultat se nije mijenjao do kraja susreta i Borussia je pobjedom zauzela 4. mjesto na prvenstvenoj ljestvici s četiri boda manje i utakmicom više od prvog RB Leipziga.

Rezultati by SofaScore

Kopirati
Drag cursor here to close