Boro Primorac

Mostarac novi trener Hajduka

Stručni stožer Bore Primorca čine još njegov prvi pomoćnik Toni Golem, trener vratara ostaje Hrvoje Sunara, a kondicijski treneri su i dalje Toni Modrić i Šime Veršić.
Sport / Nogomet | 04. 11. 2020. u 15:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je ranije danas objavljeno da klub napušta sportski direktor Ivan Kepčija, Hajduk je objavio da Hari Vukas više nije trener prve momčadi, a njegovu ulogu preuzet će u narednom razdoblju Boro Primorac.

Vukas preuzeo je ulogu glavnog trenera prve momčadi nakon odlaska Igora Tudora, 21. kolovoza ove godine. U tom periodu vodio je ukupno 10 službenih utakmica, ostvario je četiri pobjede, pet poraza i jedan neriješen rezultat.

"Svom Hajduku želim sve najbolje, a novom treneru puno uspjeha. Nažalost, rezultati nisu bili onakvi kakvi smo svi zajedno očekivali, nadam se i vjerujem da će se Hajduk u narednom periodu podići i doći tamo gdje pripada", rekao je Vukas.

Nakon odlaska savjetnika Marija Stanića, Ivana Kepčije i sada trenera Vukasa završena je smjena svih ključnih ljudi u stručnom stožeru Hajduka nakon dolaska novog predsjednika Uprave Lukše Jakobušića.

U narednom razdoblju prvu momčad će voditi Boro Primorac, voditelj Akademije HNK Hajduk Luka Kaliterna.

Stručni stožer Bore Primorca čine još njegov prvi pomoćnik Toni Golem, trener vratara ostaje Hrvoje Sunara, a kondicijski treneri su i dalje Toni Modrić i Šime Veršić.

Boro Primorac legendarni je igrač Hajduka i trener koji je veći dio karijere proveo u engleskom Arsenalu gdje je bio prvi pomoćnik Arsènea Wengera (ukupno 21 godinu). Kao glavni trener vodio je francuske Cannes i Valenciennes, reprezentaciju Gvineje Bisau, a kao pomoćni trener Wengeru radio je još u japanskoj Naoya Grampus.

U igračkoj karijeri nastupao je za Velež, Hajduk, Lille i Cannes. Strijelac je prvog službenog pogotka za Hajduk na stadionu Poljud. Ukupno je za Bijele nastupio u 283 utakmice i pri tom postigao 53 pogotka.

Kopirati
Drag cursor here to close