Kreću pripreme, stiže desni bek?

Bolje proljeće pred Zrinjskim?

Do 31. siječnja i odlaska na istarski dio priprema Plemiće čekaju tri kontrolne utakmice
Sport / Nogomet | 08. 01. 2020. u 15:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski s trenažnim procesom počinje u ponedjeljak, a nakon uvodna tri dana u Mostaru, prvi dio priprema bit će odrađen u Međugorju od 16. do 29. siječnja.

Do 31. siječnja i odlaska na istarski dio priprema Plemiće čekaju tri kontrolne utakmice, iako su prema prvotnom planu bile predviđene samo dvije provjere na Memorijalu Andrije Ankovića u Gabeli.

Razlog je zamolba hrvatskog prvoligaša NK Varaždin na koju je mostarski prvak pozitivno odgovorio, tako da ih već 19. siječnja u Međugorju čeka prva od ukupno osam pripremnih utakmica.

U redove HŠK Zrinjski u narednim danima bi moglo stići još jedno pojačanje, ovaj put iz Slovenije.

Sve su glasnije špekulacije da bi Plemići mogli ostati bez Tomislava Barišića, kao i Advana Kadušića, a u skladu s tim čelnici kluba ne sjede skrštenih ruku i već neko vrijeme tragaju za pojačanjem na poziciji desnog beka, prenosi SportSport.ba.

Na tu poziciju bi, po svemu sudeći, mogao stići nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje Josip Ćorluka koji od ljetos nastupa u Sloveniji za Domžale.

Iako je prethodnih mjeseci 24-godišnji nogometaš u ovom timu više-manje bio standardan, navodno je sve izvjesniji njegov povratak u Bosnu i Hercegovinu, odnosno dolazak u Zrinjski s čijim je čelnicima već uveliko u pregovorima.

Kopirati
Drag cursor here to close