Nikad ne otpisuj prvaka!

Baka: Nismo zaboravili igrati nogomet!

"Nije se zakuhalo ništa. Mi smo došli da odigramo kvalitetno, a želja nam je bila da osvojim tri boda ako može", istaknuo je Baka.
Sport / Nogomet | 30. 03. 2019. u 21:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Ovo je veliki stimulans za nas da pokažemo da nismo zaboravili igrati nogomet i veliko samopouzdanje za nas", istaknuo je trener Plemića Blaž Slišković nakon derbija na Koševu.

"Nije se zakuhalo ništa. Mi smo došli da odigramo kvalitetno, a želja nam je bila da osvojim tri boda ako može. Mi smo odigrali disciplinirano, nismo im dozvolili da nam napravi problem. Izdržali smo prvo poluvrijeme, zabili smo gol, branili smo se u finišu što je normalno i to smo učinili kvalitetno", istaknuo je Slišković.

Podsjetimo, nogometaši Zrinjskog večeras su na Koševu pobijedili Sarajevo sa 1:0 (0:0) u derbi susretu 24. kola BH Telecom premijer lige BiH.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Staniša Mandić u 52. minuti.

Aktualni prvak BiH nakon tri poraza i jednog remija, ostvario je prvu pobjedu ove sezone nad liderom na ljestvici i devet kola prije kraja prvenstva produžio neizvjesnost u borbi za titulu, smanjivši zaostatak na samo šest bodova.

Pobjednički gol "Plemići" su postigli u 52. minuti. Ubačenu loptu iz kornera Ivan Čurjurić glavom je uputio ka golu, Vladan Kovačević nakratko zaustavio loptu, a nakon nespretne reakcije Anela Hebibovića u gužvi ispred gola najbolje se snašao Staniša Mandić i ugurao loptu u mrežu.

Rezultati by SofaScore

 

Kopirati
Drag cursor here to close