Ozljeda bubrega

Bilbija 'out' do kraja jesenjeg dijela prvenstva

S obzirom na činjenicu da prvi dio sezone završava za manje od dvadeset dana, jasno je da Nemanje neće konkurirati za posljednje dvije utakmice jeseni”, potvrđeno je iz Zdravstvene službe HŠK Zrinjski.
Sport / Nogomet | 12. 11. 2018. u 16:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nemanja Bilbija dobro se oporavlja od ozljede bubrega koju je zadobio u subotnjoj utakmici HŠK Zrinjski – FK Sarajevo (2:2), ali najbolji igrač mostarskog prvaka i dalje mora biti pod liječničkim nadzorom Klinike za urologiju SKB-a Mostar.

“Bilbija je zadržan radi praćenja i daljnjih pretraga te kako bi imao potpunu liječničku skrb. U bolnici će ostati sedam dana, nakon čega se očekuje da oporavak nastavi na kućnom liječenju. S obzirom na činjenicu da prvi dio sezone završava za manje od dvadeset dana, jasno je da Nemanje neće konkurirati za posljednje dvije utakmice jeseni”, potvrđeno je iz Zdravstvene službe HŠK Zrinjski.

Podsjećamo, u 16. kolu Premijer lige 28-godišnji Banjalučanin je proslavio stoti nastup u dresu s lentom, za koji je zabio 44 pogotka, 26 asistencije i osvojio tri naslova prvaka.

Kopirati
Drag cursor here to close