Princ s Neretve

Mostarac kandidat za novog izbornika BiH?

Bajević ima veliko iskustvo, osvojio je čak osam titula prvaka Grčke s AEK-om i Olympiakosom, ali posljednji trenerski angažman imao je prije sedam godina u Atromitosu.
Sport / Nogomet | 03. 12. 2019. u 14:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši trener nogometaša Crvene zvezde Dušan Bajević ozbiljan je kandidat za novog izbornika reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Poslije odlaska Roberta Prosinečkog s klupe BiH, Bajeviću je ponuđeno da vodi “zmajeve” u baražu Lige nacija za plasman na EURO.

"Ne treba žuriti s odlukom o novom izborniku, ali što se mene tiče tu sam, želim pomoći Zmajevima. Doći ću tijekom prosinca u Bosnu i Hercegovinu, u Sarajevo, i razgovarat ćemo. Samo polako, moramo se izvući iz ove krize.” poručio je Duško Bajević za Radio Sarajevo iz Atene.

“Ne bih komentirao igru. Iz NSBiH još nisam dobio službeni upit, bilo je razgovora, na koja još nisam zvanično odgovorio. I ja bih volio da Bosna i Hercegovina ode na Euro, ali sve ćemo o tome moći analizirati kada dođem u Sarajevu. Ne bih volio sada iz Grčke da bilo što govorim više", dodao je Bajević.

"Lijepo je kada navijači o tebi pohvalno govore. Znam da bi i oni voljeli da BiH ode na Euro i sve ćemo učiniti da to i ostvarimo", poručio je Bajević za Radio Sarajevo.

Bajević ima veliko iskustvo, osvojio je čak osam titula prvaka Grčke s AEK-om i Olympiakosom, ali posljednji trenerski angažman imao je prije sedam godina u Atromitosu.

Podsjetimo, Nogometni savez Bosne i Hercegovine u prošlu srijedu je raskinuo ugovor s izbornikom Robertom Prosinečkim

Tijekom 22 utakmice koje su odigrali po njegovim vodstvom izabranici Prosinečkog ostvarili su devet pobjeda, šest remija i sedam poraza.

Kvalifikacije su završili kao četvrta reprezentacija u skupini. Teorijske izglede za plasman na EURO 2020. nogometaši BiH imaju kroz doigravanje u Ligi nacija gdje ih čeka reprezentacija Sjeverne Irske, a ukoliko tu ishode povoljan rezultat morali bi pobijediti i boljega iz meča između Slovačke i Republike Irske.

Kopirati
Drag cursor here to close