Plemići idu po pobjedu

Zrinjski završava nastup u ABA 2 ligi gostovanjem u Tivtu

Centar Zrinjskog Marko Ljujić kazao je kako je u fokusu momčadi sada domaće prvenstvo, no to ne znači da u Tivat idu s bijelom zastavom.
Sport / Košarka | 27. 03. 2018. u 12:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Zrinjskog u posljednjem kolu regionalne ABA 2 lige u srijedu gostuju kod momčadi Teoda iz Tivta, a iako utakmica nema rezultatski značaj trener "Plemića" Hrvoje Vlašić od svojih košarkaša očekuje pobjedu.

''Svojim nastupom u ABA 2 ligi pokazali smo da nam je tu mjesto. Trebao nam je još jedan mali korak da uđemo u završnicu. S 12 pobjeda iznimno sam zadovoljan. Utakmica s Teodom igra se za prestiž, lišena je bilo kakvog rezultatskog imperativa, ali naglasio sam i prije Dynamica, mi uvijek idemo na pobjedu'', najavio je Vlašić utakmicu 22. kola ABA 2 lige.

Zrinjski je cijelo vrijeme bio u igri za završni turnir sezone, no u 19. kola u neizvjesnoj utakmici Mostarci su poražen na svom terenu od Primorske (67:69) čime su izgubili realne šanse za osvajanje jednog od prva četiri mjesta.

Uoči posljednjeg kola Zrinjski ima omjer pobjeda i poraza 12-9, dok je Teodo upisao 8 pobjeda i 13 poraza.

Centar Zrinjskog Marko Ljujić kazao je kako je u fokusu momčadi sada domaće prvenstvo, no to ne znači da u Tivat idu s bijelom zastavom.

"Sutra imamo priliku raspodijeliti minutažu jer već u subotu igramo Ligu 6 protiv Sparsa. Utakmica protiv Teoda nema neki rezultatski značaj ni za jednu ekipu, ali to ne znači da se nećemo boriti. Idemo na pobjedu da završimo ovu sezonu ABA lige 2 trijumfom", poručio je crnogorski centar.

Kopirati
Drag cursor here to close