ABA 2

Zrinjski uoči Sutjeske: Ozlijeđeni su se oporavili

Vlašić je kazao kako je Bakić, iako nije prošao pripreme sa Zrinjskim, u dosta dobrom fizičkom stanju te da će odmah na startu moći igrati barem dvadeset minuta po utakmici.
Sport / Košarka | 09. 10. 2018. u 11:48 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon dva uvodna poraza na startu ABA 2 lige košarkaši Zrinjskog nadaju se prvoj pobjedi u srijedu kada u Mostaru gostuje Sutjeska.

Trener Zrinjskog Hrvoje Vlašić istaknuo je kako je osnovni problem lošijeg starta veliki broj ozljeda ključnih igrača tijekom priprema za novu sezonu. U međuvremenu ozlijeđeni igrači su se oporavili, ali natjecateljski još nisu na svom maksimumu.

''U zadnjih petnaestak dana popunili smo se što se tiče sastava, digli smo formi i izgledamo bolje, prije svega, defanzivno. Problema imamo i dalje u fazi napada, što je bilo evidentno u zadnjoj utakmici (poraz od Rogaške 66:62, op. a.). Nadam se da će to sutra biti bolja, a sada smo dobili i još jedno pojačanje na vanjskim pozicijama – Borisa Bakića, koji će riješiti dio tih naših problema'', istaknuo je Vlašić.

Boris Bakić iskusni je 32-godišnji košarkaš koji je u karijeri nosi dresove Budućnosti, Partizana, Crvene zvezde, Radničkog, MZT-a, Igokee, Metalca te Mladosti iz Zemuna.

Vlašić je kazao kako je Bakić, iako nije prošao pripreme sa Zrinjskim, u dosta dobrom fizičkom stanju te da će odmah na startu moći igrati barem dvadeset minuta po utakmici.

''Bakić je igrač o kojem ne treba trošiti puno riječi što se tiče njegovog košarkaškog znanja i njegove karijere. Nakon dva treninga vidi se da je to igrač koji je igrao na višem nivou i upravo je to igrač koji nam treba da popuni pozicije s obzirom da može igrati i na 'jedinici' i na 'dvici''', kazao je Vlašić.

Centar Zrinjskog Marko Ljujić pozvao je domaće navijače da u što većem broju dođu na utakmicu i svojim navijanjem pomognu Plemićima.

''S obzirom da smo startali s dva poraza, pomoć s tribina će nam sigurno dobro doći. Mi smo naporno trenirali i spremali sr, ozlijeđeni igraču su se vratili i uz novo pojačanje očekujem da sutra maksimalno motivirano uđemo u utakmicu i nadam se pozitivnom ishodu'', kazao je Ljujić.

Utakmica Zrinjski – Sutjeska igra se u srijedu, s početkom u 18 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close