ABA Liga

Zrinjski na gostovanju u Makedoniji: Nadamo se da ćemo nastaviti pobjednički niz

Momčad Hrvoja Vlašića na dug put u Ohrid kreće u ponedjeljak u kasnim večernjim satima. U utorak će po dolasku odraditi i regeneracijski trening
Sport / Košarka | 22. 01. 2018. u 17:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pred košarkašima Zrinjskog je novi susret u ABA Ligi ovaj put gostovanje u Makedoniji.

Momčad Hrvoja Vlašića na dug put u Ohrid kreće u ponedjeljak u kasnim večernjim satima. U utorak će po dolasku odraditi i regeneracijski trening. Utakmica se umjesto u 17 sati igra u srijedu sa početkom u 16 sati.

"Čeka nas dug put i imamo određenih problema sa ozljedama i virozama, tako da će igrači koji budu nastupili morat pružit svoj maximum da bi izborili povoljan rezultat. Ohrid je u međuvremenu doveo Martina Junakovica iz Zagreba, i on i Ross Miller su igrači koji su u pravilu najbolji strijelci momčadi. I njima će se posvetiti veća pozornost! Nadam se da ćemo se othrvati objektivnim problemima i nastaviti niz dobrih igara", rekao je Hrvoje Vlašić, trener HKK Zrinjski Mostar. 

"Očekuje nas gostovanje protiv ekipe Ohrida, ekipe koja je trenutno posljednja na tabeli, ali nas to neće zavarati. Ne bježimo od uloge favorita u ovom meču, ali da bismo dobili morat ćemo imati maksimalan pristup na utakmici. Nadam se da ćemo nastaviti ovaj pobjednički niz'', rekao je Marko Ljujić, košarkaš HKK Zrinjski Mostar. 

Kopirati
Drag cursor here to close