Havarija na nebu

Zrakoplov s igračima Oklahoma City Thundera se oštetio usred leta!

Pretpostavlja se da je riječ o ptici, izvijestila je kompanija ‘Delta’.
Sport / Košarka | 29. 10. 2017. u 14:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrakoplov američke zrakoplovne kompanije ‘Delta’ koji je prevozio momčad Oklahoma City Thundera, oštećen je tijekom leta.

Zbilo se to tijekom leta iz Minneapolisa u Chicago, gdje su ‘Thundersi’ u United Centru poraženi u ligaškom susretu, prenosi španjolski AS.

Do oštećenja je došlo kad se avion zabilo nešto veliko. Španjolski košarkaš Álex Abrines zapitao se: "Kakva životinja/stvar leti na istoj nadmorskoj visini kao i zrakoplov te može prouzročiti takvu štetu?".

Carmelo Anthony se slično pita: “Što bi uopće moglo udariti u avion na nebu, u trenutku leta, za vrijeme noći? Svi su dobro i sigurni, hvala Bogu”.

Pretpostavlja se da je riječ o ptici, izvijestila je kompanija ‘Delta’.

Zvijezda OKC-a Carmelo Anthony na društvenim je mrežama objavio fotografije oštećenog aviona.

U incidentu koji se dogodio na oko 30.000 stopa nitko nije ozlijeđen.

Britanski The Sun ističe i kako sudari s pticama pri velikim brzinama su relativno česta pojava u avioprijevozu, a kako je nos zrakoplova napravljen od lakih materijala kako bi lakše klizio kroz zrak, oštećenja znaju izgledati ozbiljnije nego što je sam događaj bio.

 

What possibly could we have hit in the SKY at this time of night? Everyone is Safe, Though. “All Praise Due” #ThunderStrong

A post shared by Carmelo Anthony (@carmeloanthony) on

Kako bilo, i Steven Adams, suigrač Carmela Anthonyja, također se javio putem društvenih mreža i napisao:

“Imali smo težak let, najblaže rečeno… 30 000 stopa u zraku, leteći prema Chicagu. Što je prouzrokovalo ovo?”, pita se i novozelandski košarkaš.

Kopirati
Drag cursor here to close