Derbi Lige 11

Vušković: Kaknju respekt, ali bodovi ostaju na Pecari

HKK Široki i KK Kakanj u subotu od 18.00 sati na Pecari igraju derbi susret Lige 11
Sport / Košarka | 17. 11. 2017. u 14:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Širokog u derbiju šestog kola Lige 11 Košarkaškog prvenstva BiH dočekuju Kakanj. Susret je na rasporedu u subotu, 18. studenog 2017. godine, s početkom u 18.00 sati.

Tim povodom u klupskim prostorijama u dvorani Pecara održana je press konferencija na kojoj su riječ imali trener Mladen Vušković te igrači Mateo Čolak i Ivan Mikulić.

''Maksimalno respektiramo momčad Kaknja koja ima dosta dobrih igrača. Doveli su novog igrača Božovića koji se pokazao kao pravo pojačenje i koji im donosi dosta skokova. Očekujem tešku utakmicu, ali vjerujem da će moji mladi igrači prikazati dobru igru kako bi upisali nove bodove na domaćem parketu'', izjavio je trener Mladen Vušković.

Bljesak.info / Mladen Vušković

Igrači ističu da su se dobro pripremili za utakmicu te da očekuju tvrd dvoboj i nadaju se pobjedi uz podršku navijača.

''Cijeli tjedan smo se pripremali za ovu utakmicu. Momčad Kaknja je jako kvalitetna, dosta dugo su godina na okupu i to im je sigurno dodatna prednost. Međutim, mi igramo doma i očekujem pobjedu. Pozivam publiku da nas dođe podržati u što većem broju'', kazao je Mateo Čolak.

Bljesak.info / Mateo Čolak

Iako ima 26 godina, Ivan Mikulić jedan je od najiskusnijih u mladoj momčadi Širokog, a osvrnuo se i na svoju novu momčad.

''Prvi put u karijeri mi se događa da sam jedan od najstarijih igrača u klubu, uz Josipa Naletilića. U Širokom mi je super, mislim da sam se dobro uklopio u ovu mladu momčad. Što se tiče utakmice, Kakanj je iskusnija momčad od nas, igraju svoju prepoznatljivu igru, ali bez obzira na njihovu kvalitetu, ja očekujem našu pobjedu'', zaključio je Mikulić.

Bljesak.info / Ivan Mikulić

HKK Široki je za gledatelje osigurao nagradnu igru, a osim poklon paketa, na ovoj utakmici možete osvojiti i mobitel. Također, kupnjo ulaznice sudjelujete u velikoj nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti automobil Citroen C1. Sponzor ove utakmice je Printerio.

Kopirati
Drag cursor here to close