Posljednja ovogodišnja domaća utakmica

Vujanović uoči Studenta: Vjerujem da ćemo kraja vratiti poljuljano samopouzdanje

Bit će te posljednja ovogodišnja domaća utakmica Širokog na čijem poluvremenu će biti održano izvlačenje velike nagradne igre ''Širokom pomozi, Citroena vozi''
Sport / Košarka | 15. 12. 2017. u 16:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Bljesak.info  / Damir Vujanović

Košarkaši Širokog u subotu, 16. prosinca s početkom u 18.00 sati u dvorani Pecara, igraju susret 10. kola Lige 11 Košarkaškog prvenstva BiH protiv mostarskog SKK Student. 

Bit će te posljednja ovogodišnja domaća utakmica Širokog na čijem poluvremenu će biti održano izvlačenje velike nagradne igre ''Širokom pomozi, Citroena vozi''. 

 ''Najvažnije je da smo prekinuli negativni niz poraza i to pobjedom u Bijeljini protiv Radnika. Igrači su shvatili da se može bolje, da treba samo vjerovati u sebe. Da bi ponovili uspjeh protiv Studenta morat ćemo odigrati i kvalitetnije u obrani, s manje izgubljenih lopti i više odlučnosti na otvorenim šutevima, s više hrabrosti na ulascima u reket. Igrači kad se nađu u dobroj prilici moraju završavati akcije. Toga nam je manjkalo u Bijeljini. Neće biti lako, bez obzira na to što igramo kući. Student je čvrsta momčad koja je u dobrom ritmu i svakako iskusnija od nas, ali vjerujem da ćemo uz pomoć naših navijača doći do pobjede i do kraja vratiti poljuljano samopouzdanje. Mladi igrači trebaju podršku i svojim odnosom prema klubu svakako je i zaslužuju'', izjavio je trener Damir Vujanović koji je momčad preuzeo prije utakmice u Bijeljini.

Iz kluba napominju da će na poluvremenu utakmice biti održati javno izvlačenje spomenute nagradne igre pod nazivom ''Širokom pomozi, Citroena vozi'' u kojoj se može osvojiti automobil Citroen C1, putovanje u Rim za dvije osobe, hladnjak, televizor, biciklo, usisavač, karaoke bluetooth zvučnik, tablet i mobiteli.

Sponzor ove utakmice je Auto salon Kramar koji vam uz već kupljenu ulaznicu daruje i kupon gratis, znači tko kupi jednu ulaznicu dobije dva kupona za nagradnu igru.

''Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane građane da dođu na utakmicu, podrže naše košarkaše i nazoče javnom izvlačenju nagradne igre'', poručuju iz HKK Široki.

Kopirati
Drag cursor here to close