ABA Liga

Vaughn osigurao opstanak Igokei, Partizan i Budućnost oborili rekord

Popularni Igosi su sada značajno pobjegli od opasne zone i trenutno su osmi sa omjerom 7-12, a Krki i dalje 'visi' status budući da je deseta sa skorom 6-13.
Sport / Košarka | 09. 02. 2020. u 22:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Igokee u nedjelju su na svom parketu bili bolji od slovenske Krke sa 92:82.

Bio je ovo dvoboj direktnih konkurenata kada je borba za opstanak u pitanju, a na kraju je bh. predstavnik imao više razloga za slavlje.

Igokea je mnogo bolje otvorila susret i do kraja prve dionice otišla na plus 11. U drugoj četvrtini su gosti uzvratili istom mjerom i prišli na svega dva poena zaostatka.

U nastavku je viđena prava rezultatska klackalica u kojoj su se domaći bolje snašli i susret riješili u svoju korist rezultatom 92:82.

Slovenci nisu imaju rješenja za raspoloženog Amerikanca Rashada DeAndrea Vaughna koji je ubacio nestvarna 34 poena, dok je Green dodao 16. Kod poraženih Ramljak je postigao 18, a Jošilo jedan poen manje.

Popularni Igosi su sada značajno pobjegli od opasne zone i trenutno su osmi sa omjerom 7-12, a Krki i dalje 'visi' status budući da je deseta sa skorom 6-13.

Utakmicu 19. kola regionalne košarkaške ABA lige Partizan - Budućnost u beogradskoj Štark Areni pratilo je 16.531 gledatelj što je novi rekord ovog natjecanja.

Prethodna rekordna posjeta u ABA ligi zabilježena je 2010. godine u Zagrebu kada je finale između Cibone i Partizana pratilo 16.200 gledatelja.

Na trećem mjestu je utakmica između Partizana i Cedevite iz travnja 2014. kada je na tribinama Štark Arene bilo 14.210 gledatelja.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close