Druga ABA liga u Mostaru

Vlašić: Učinit ćemo sve da pobijedimo ozbiljnu momčad Bosne

Zrinjski i Bosna pretrpjeli su poraze na otvaranju Druge ABA lige
Sport / Košarka | 16. 10. 2017. u 15:11 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugo kolo Druge ABA lige donosi i prvi derbi bh. predstavnika u ovom natjecanju. U Mostaru će HKK Zrinjski ugostiti sarajevsku momčad KK Bosna Royal.

Obje momčadi su pretrpjele poraz na otvaranju ovog regionalnog natjecanja. Zrinjski je poražen u gostima od Splita, dok je momčad iz glavnog grada BiH poražena na domaćem terenu od Vršca.

Ipak, ''Plemići'' su se ubrzo vratili na pobjedničke tračnice. U okviru prvog kola Prvenstva BiH, u gradskom derbiju svladali su Student. S druge strane, sarajevska momčad poražena je u Širokom Brijegu.

Trener HKK Zrinjski Hrvoje Vlašić istaknuo je kako su Druga ABA liga i Prvenstvo BiH dva različita natjecanja i da se potpuno na drugi način pripremaju utakmice, te da bez obzira na loš start KK Bosna Royal, u Mostar dolazi ozbiljna momčad.

''S obzirom na loš start, utakmica im dolazi u vrijeme kada moraju pobijediti, ali i mi ćemo učiniti sve da pobijedimo. Moramo dati sve od sebe tijekom cijelog susreta'', izjavio je Vlašić.

Izdvojio je Gorana Ikonića i Draška Kneževića kao igrače od kojih možda prijeti i najveća opasnost.

Aleksandar Sokolović, koji je ove sezone pojačao redove ''Plemića'', prešavši upravo iz Bosne Royal, istaknuo je da on i njegovi suigrači željno iščekuju utakmicu, te da će pobjedu odnijeti ekipa s boljim skokom.

Trener Vlašić i u ovoj utakmici neće moći računati na ozlljeđenog Alija Demića. Susret između HKK Zrinjski i KK Bosna Royal na rasporedu je 17. listopada s početkom u 18.00 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close