Treneri Širokog i Lovćena

Vlašić: Drago mi je da sam se vratio u Široki; Kašćelan: Kad za poluvrijeme primite 49 koševa...

Pobjedom je na klupi Širokog debitirao trener Hrvoje Vlašić koji je istaknuo da mu je drago što se vratio u ovaj klub dok je njegov kolega iz Lovćena zaključio da je teško bilo što napraviti kada za poluvrijeme primite 49 koševa.
Sport / Košarka | 30. 10. 2019. u 21:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki je protiv Lovćena u srijedu navečer na Pecari došao do četvrte uzastopne pobjede čime je privremeno izbio na prvo mjesto regionalne Druge ABA lige.

Pobjedom je na klupi Širokog debitirao trener Hrvoje Vlašić koji je naslijedio Krunoslava Krajnovića, a na konferenciji za novinare nakon završetka utakmice kazao je da mu je drago što se nakon toliko godina vratio u Široki.

Foto: Bljesak.info / Hrvoje Vlašić

''Hvala na podršci, hvala našim navijačima koji su nam bili velika potpora. Odigrali smo različito u dva poluvremena. U prvom smo igrali kako bih želio, sve je bilo tečno. U drugom poluvremenu nismo uspjeli zadržati takav ritam, morao je doći trenutak i kad će Lovćen odigrati bolje, to se dogodilo, ali uspjeli smo pobijediti, čestitam igračima jer su pozitivno reagirali na promjenu u klubu, čestitam gostima na korektnoj igri'', izjavio je trener Širokog Hrvoje Vlašić.

Foto: Bljesak.info / HKK Široki - KK Lovćen 1947 (Hrvoje Vlašić)

Lovćen je loše otvorio susret na Pecari, a već su u prvom poluvremenu primili 49 koševa.

''Čestitam Širokom na zasluženoj pobjedi. Vidjela se njihova želja i odlučnost od prve minute da obrane svoj teren. Odmah su u igru ušli čvrsto, mi nismo uspjeli odgovoriti, kad za poluvrijeme primite 49 koševa onda teško možete ostvariti bolji rezultat. Široki je stvorio veliku razliku i to je bilo teško stizati. Mi smo se u drugom poluvremenu pribrali, krenuli malo bolje, no nismo uspjeli ozbiljnije zaprijetiti domaćinu. Iz ove utakmice moramo izvući pouke i okrenuti se idućim susretima'', zaključio je trener Lovćena Zoran Kašćelan.

Foto: Bljesak.info / Zoran Kašćelan
Kopirati
Drag cursor here to close