Bivši trener Širokog

Velić: Mijenjao bih sve trofeje iz BiH za naslov s Cibonom

''Mijenjao bih tri titule prvaka BiH za jednu u Hrvatsku. I sve Kupove isto mijenjam'', izjavio je najtrofejniji trener Širokog, a sada trener zagrebačke Cibone Livnjak Ivan Velić.
Sport / Košarka | 21. 05. 2019. u 17:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu kreće i finalna serija hrvatske košarkaške Premijer lige. Cibona će u Draženom domu (od 20:30 sati) dočekati Cedevitu, a po prvi put bitka za naslov prvaka igrat će se na četiri dobivene utakmice.

Cedevita brani naslov prvaka, u polufinalu su teškom mukom (3-2) svladali Zadar, dok Cibona nije imala nikakvih problema, barem rezultatskih (3-0) protiv Splita, pišu 24sata.hr.

''Mislim da su u finalu dvije najbolje momčadi u ovom trenutku. Mi smo 11 dana bez utakmice što je u ovoj fazi natjecanja jako nezgodno tako da se skupila nervoza unutar tima i očekujem da tu nervozu pretočimo u najbolje što možemo u finalnoj seriji. Imamo dosta problema s ozljedama. Marko Ljubičić se ozlijedio na zadnjoj utakmici sa Splitom, Fran Pilepić vuče ozljedu kuka, Bilinovac tetive, no ovo je finale, stisnut ćemo zube i dati sve od sebe da odigramo dobru seriju. Cedevita je favorit, ali imamo šansu i pokušat ćemo ostvariti taj veliki uspjeh za nas i osvojiti naslov'', kaže trener Cibone Livnjak Igor Velić (bivši trener Širokog), pa dodaje:

''Volio bih da je Zadar prošao dalje jer smatram da bi nam bilo lakše igrati s njima. U toj se punoj dvorani nekako Zadar stisne i lakše nam je onda igrati na Višnjiku, dok je Cedevita šira, jača i kvalitetnija u odnosu na druge momčadi. Mi smo pokazali u zadnje dvije utakmice da možemo igrati s njima. No, protiv Cedevite 20 minuta nije dovoljno, s njima morate biti u fokusu svih 40 minuta.''

Trener Cibone je zaključio...

''Pozvao bih sve navijače da dođu i podrže nas u ovoj seriji. Igračima će biti lakše igrati pred punom dvoranom. Ne treba očekivati iznenađenje pa da se napuni dvorana već obrnuto, ajmo napraviti sve da ti igrači dođu do pobjede. A mijenjao bih tri titule prvaka BiH za jednu u Hrvatsku. I sve Kupove isto mijenjam'', završio je Velić, prenijele su 24sata.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close