Trade

Utah Jazz želi prodati Bojana Bogdanovića?

Ako se Jazzeri odluče za prodaju Bogdanovića, morat će uključiti još pokojeg igrača, a vjerojatno pick sljedećeg drafta, kako bi angažirali veliku zvijezdu.
Sport / Košarka | 19. 07. 2021. u 11:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako su u regularnom dijelu sezone bili jako dobri te su mnogi vjerovali da mogu čak i do konferencijskog finala, Utah Jazz ispao je od LA Clippersa ukupnim rezultatom 4:2.

Utah je bila prva momčad Zapadne konferencije, u prvoj rundi svladali su Memphis, a poraz od Clippersa, koji su kasnije ispali u konferencijskom finalu od Sunsa, jako ih je uzdrmao.

Uprava Utah Jazza vjerojatno će ovog ljeta napraviti sve što je u njihovoj mogućnosti da Mitchellu i Gobertu osiguraju još jednu megazvijezdu kako bi se oformila nova 'velika trojka' u NBA ligi.

Jasno, ako se odluče za prodaju Bogdanovića, morat će uključiti još pokojeg igrača, a vjerojatno pick sljedećeg drafta, kako bi angažirali veliku zvijezdu. Spominju se Clarkson, Ingles i Conley, ali od navedenih igrača jasno je kako Babo ima najveću tržišnu vrijednost. Baš kao i ugovor, što nije zanemarivo…

Ove sezone, Bogdanović je u regularnom dijelu sezone nastupio u 72 utakmice, s tim da je svaki put bio u startnoj petorci. Njegov prosjek bio je 17 poena, 1.9 asistencija i 3.9 skoka po utakmici, uz 1.8 izgubljenih lopti.

Što se tiče doigravanja, Bogdanović je samo u jednoj utakmici bio jednoznamenkast po pitanju poena.

Mediji iz SAD-a javljaju kako je njegov trade i više nego realna opcija, a zasad nijedan klub nije javno iskazao svoj interes za njegovim dovođenjem. Iako, klubova koji bi voljeli Bojana Bogadnovića u svojim redovima sigurno ne nedostaje...

Kopirati
Drag cursor here to close