Košarkaški kup kraljevskog grada

U tijeku završne pripreme za najjači košarkaški turnir u regiji

Na jednom mjestu kroz trodnevno druženje gledatelji i ljubitelji košarke će imati priliku da vide preko 120 najtalentiranijih dječaka koji će pokazati ono što najbolje znaju kada je košarka u pitanju.
Sport / Košarka | 19. 02. 2020. u 19:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu obilježavanja Dana općine Jajce, koji se od 2014. godine obilježava 22. veljače, na datum prvog pisanog spominjanja grada Jajca 1396. godine u Povelji iz dubrovačkog arhiva, u Jajcu će biti svečano otvoren 5. Košarkaški kup kraljevskog grada za dječake rođene 2005. godine i mlađe.

Na jednom mjestu kroz trodnevno druženje gledatelji i ljubitelji košarke će imati priliku da vide preko 120 najtalentiranijih dječaka koji će pokazati ono što najbolje znaju kada je košarka u pitanju.

Turnir što se tiče organizacije možemo početi, ekipe stižu u petak. Naravno pred nama organizatorima je dug vikend, revija košarke 14 utakmica za vikend. Što nije malo za gledatelje, a naravno bit će počašćeni s najljepšom dječjom košarkom u regiji, poručuju organizatori.

Foto: PR / Raspored utakmica na turniru

Iz godine u godinu želja ljudi u Košarkaškom klubu Vodopad Jajce jeste pružiti priliku, kako djeci da se natječu i igraju s najboljima tako i jajačkoj publici da gledaju najbolje ekipe iz BiH i regije.

Prošlogodišnji pobjednik turnira OKK Spars Realway će imati itekako težak zadatak ako žele da zadrže primat na jednom od najboljih i najjačih turnira u BiH, ali i šire.

U grupi A snage će odmjeriti OKK Spars Realway Sarajevo, KK Sava Beograd, KK Cedevita Olimpija Ljubljana te HKK Zrinjski Mostar.

Foto: PR / Košarkaški kup kraljevskog grada

Pored domaćina tunira KK Vodopad Jajce, u grupi B igrat će još i KK Cedevita Junior Zagreb, KK Budućnost Bijeljina i FKSE Szekszárd.

Prva utakmica igra se u petak, 21.2.2020. godine u 16 sati, a sastaju se OKK Spars Realway i HKK Zrinjski.

Službeno otvaranje turnira predviđeno za 19 sati utakmicom između domaćina KK Vodopad i KK Budućnost. Finalna utakmica planirana je za dva dana kasnije.

Ovaj turnir se igra u Gradskoj dvorani Jajce, a organizator turnira je KK Vodopad u saradnji s Općinom Jajce i brojnim sponzorima.

Kopirati
Drag cursor here to close