HKK Široki

U subotu izvlačenje nagradne igre ''Širokom pomozi, Citroena vozi''

Dobitnici nagrada odredit će se javnim izvlačenjem na poluvremenu utakmice između HKK Široki – SKK Student koja će se odigrati u subotu 16. prosinca 2017. godine u 18.00 sati u dvorani Pecara.
Sport / Košarka | 13. 12. 2017. u 16:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski košarkaški klub Široki i ove godine je organizirao veliku nagradnu pod nazivom ''Širokom pomozi, Citroena vozi'' u kojoj se može osvojiti automobil "Citroen C1, 1.4 HDI", putovanje u Rim za dvije osobe, televizor, hladnjak, karaoke bluetooth zvučnik, bicikl, usisavač, tablet i mobiteli.

Dobitnici navedenih nagrada odredit će se javnim izvlačenjem na poluvremenu utakmice između HKK Široki – SKK Student koja će se odigrati u subotu 16. prosinca 2017. godine u 18.00 sati u dvorani Pecara.

Sponzor utakmice je ''Auto salon Kramar'' koji vam uz već kupljenu ulaznicu daruje i kupon gratis, znači tko kupi jednu ulaznicu dobije dva kupona! Ne propustite posljednju priliku da osvojite Citroen za samo pet maraka.

''Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane građane da dođu na utakmicu, podrže naše košarkaše i nazoče javnom izvlačenju nagradne igre'', navode iz HKK Široki.

Kopirati
Drag cursor here to close