Streetball

U Mostaru turnir u uličnoj košarci

Ovogodišnji Streetball turnir u Mostaru je dio natjecateljske lige 3x3 BIH u uličnoj košarci, gdje pobjednik turnira vodi na završnicu ''3x3 lige'' koja se ove godine održava u Vitezu.
Sport / Košarka | 11. 06. 2018. u 16:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Streetball turnir

Dana 16.6.2018. godine u organizaciji košarkaških entuzijasta Mostar, te uz podršku Vijeća mladih Grada Mostara planira se održati šesti  po redu košarkaški turnir pod nazivom Streetball Tournament Mostar 2K18 (ulična košarka „3 na 3“) na školskom igralištu Osnovne škole Ilije Jakovljević, u Mostaru (tzv.Japanska škola/ naselje Centar 2).

''Kao glavni grad Hercegovine, Mostar zaslužuje da se i ove godine održi još bolji i kvalitetniji turnir, kojim  želimo potaknuti i osnažiti mlade sportaše na djelovanje u društvenoj zajednici i na taj način pokrenuti sportsku kulturu u našem gradu. Samim tim, želimo da ovaj turnir postane tradicija u gradu na Neretvi, te da ovakav kulturno-sportski događaj, postane temelj za buduće mlađe naraštaje i da doprinosi zajednici u užem i širem smislu'', navode organizatori događaja.

Vrlo važno je napomenuti da ovogodišnji Streetball turnir u Mostaru je dio natjecateljske lige 3x3 BIH u uličnoj košarci, gdje pobjednik turnira vodi na završnicu ''3x3 lige'' koja se ove godine održava u Vitezu.  Pobjednik turnira u Vitezu dobiva ulaznicu za jedan od Masters turnira koji se održava u Lausanne (Švicarska).

Rezervirajte ovu subotu 16.6.2018. za ''Streetball tournement Mostar 2K18'' koji će se održati na trenima OŠ Ilije Jakovljević (tzv.Japanska škola/naselje Centar 2) Isti počinje s  Juniroskim dijelom natjecanja u 09:00 sati i Seniorskog dijela koji počinje u 15:00 sati.

''Stoga pozivamo sve vjerne ljubitelje košarke da podrže ovu sportsku manifestaciju koja će promovirati naš grad  u najboljem svijetlu, te ponuditi  izvrsno sportsko iskustvo. Početak turnira je 10:00 sati dok je očekivani završetak u 20:00 sati. Zbog velikog broja ekipa koje će se natjecati, očekuje se i znatan broj posjetitelja koji će se, osim uživanja u košarci, moći zabaviti uz show program, te osvježiti na šankovima naših sponzora'', navedeno je u priopćenju organizatora.

S obzirom na visinu nagrada i uvjete koje pruža  turnir, organizatori se nadaju da će svim igračima, kao i samim posjetiteljima pružiti nezaboravan sportsko-zabavni događaj u našem gradu.

Prijaviti se možete do PETKA 15.06.2018, a možete ih vršiti putem telefona na broj 063 421 566 POZIV - PORUKA/NAZIV EKIPE I IMENA IGRACA/ KATEGORIJA ili putem facebook fun page-a FIBA StreetBall Mostar 2018

KOTIZACIJA ZA SENIORE 50 KM / JUNIORE 30 KM!

 

Kopirati
Drag cursor here to close