NBA

Trener Rivers potjerao Simmonsa s treninga

Ovaj košarkaš koji je 2016. godine bio prvi izbor Philadelphije na NBA draftu, cijelo ljeto je inzistirao na odlasku iz jedinog kluba u kojem je igrao tijekom karijere.
Sport / Košarka | 19. 10. 2021. u 20:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Problemi s Benom Simmonsom se nastavljaju pa ga je tako njegova momčad, Philadelphia 76ersi, suspendirala na jednu utakmicu

Ovaj košarkaš koji je 2016. godine bio prvi izbor Philadelphije na NBA draftu, cijelo ljeto je inzistirao na odlasku iz jedinog kluba u kojem je igrao tijekom karijere. Frcale su iskre, pogotovo s njegove strane te je u jednom trenutku bio spreman pauzirati cijelu sezonu samo da se ne vrati u Philadelphiju, prenosi Hina.

Na kraju se Simmons ipak odlučio vratiti u klub za koji nije nastupio u ni jednom predsezonskom ogledu, a onda je zakuhao atmosferu na jednom od posljednjih treninga prije početka sezone.

Trener Philadelphije Doc Rivers potjerao je Simmonsa s treninga nakon što je, rekao je Rivers, „samo smetao te nije sudjelovao u zadacima koje je obavljala momčad“.

Jedan dio američkih medija navodi kako je Simmons odbio igrati obranu u datom trenutku te je nakon svađe s Riversom bacio loptu i napustio trening.

Klub se ubrzo oglasio te je suspendirao Simmonsa na jednu utakmicu te će ovaj propustiti premijerni ogled nove sezone protiv New Orleansa.

Kopirati
Drag cursor here to close