2:2

Toronto u završnici slomio Milwaukee

Nakon što su krajem prve četvrtine preuzeli vodstvo, igrači Toronta ga više nisu ispuštali.
Sport / Košarka | 22. 05. 2019. u 08:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Toronto Raptorsa na svom terenu su svladali Milwaukee Buckse sa 120-102 u finalu doigravanja Istočne konferencije NBA lige te su omjer u pobjedama poravnali na 2-2.

Nakon što su krajem prve četvrtine preuzeli vodstvo, igrači Toronta ga više nisu ispuštali. Na poluvremenu su imali deset koševa viška (65-55), a i u nastavku su "držali nogu na gasu", pa su gosti tek jednom u trećoj četvrtini uspjeli doći na šest koševa zaostatka.

Utakmica je prelomljena početkom posljednje četvrtine, odnosno nakon tri i pol minute, kada je Toronto otišao na 20 koševa prednosti (104-84), javlja Hina.

Video: Sažetak utakmice Toronto Raptors - Milwaukee Bucks

Prvi strijelac Toronta bio je Kyle Lowry sa 25 koševa, ali ključni igrač ponovno je bio Kawhi Leonard, iako ima problema sa ozljedom desne noge. Leonard je upisao 19 poena, 7 skokova, 4 ukradene lopte i 2 blokade. Norman Powell ubacio je 18 koševa, Serge Ibaka i Marc Gasol po 17 poena, a Fred VanVleet 13.

Kod Milwaukeeja Khris Middleton je ostvario 30 koševa i 7 asistencija, a Giannis Antetokounmpo 25 poena i 10 skokova.

U seriji koja se igra na četiri pobjede sljedeća utakmica je u Milwaukeeju u petak ujutro po srednjoeuropskom vremenu (2:30 sati), javila je Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close