"BiH Rodman"

Tomić prvi put trenirao, Tuzlaci igraju dvije utakmice s Cedevitom

Nakon Amerikanca Gregga Thondiqua, tuzlanska OKK Sloboda angažirala je još jednog iskusnog košarkaša.
Sport / Košarka | 13. 02. 2019. u 12:16 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi igrač kluba kod Kapije je Trebinjac Obrad Tomić (26 g, 208 cm) koji dolazi iz Rogaške (Slovenija), a nastupao je još za Zrinjski, Mladost (Mrkonjić Grad), Kakanj, Partizan (Beograd) i Rogašku. Debitirao je za reprezentaciju BiH u kvalifikacijama za SP 2019., kada je selektor bio Duško Vujošević. 

Tomić je jutros prvi put trenirao s igračima OKK Slobode, a bit će veliko pojačanje za ekipu u predstojećoj Ligi za prvaka. 

- Tomić je potpisao do kraja sezone, a ako uspijemo da se plasiramo u ABA 2 ligu, vjerovatno ćemo produžiti suradnju - rekao je za Fenu trener tuzlanskog kluba Josip Pandža. 

Danas nisu trenirali igrači Zlatko Jovanović, Josip Neletilić i Milivoje Božović, koji su na rehabilitaciji, jer su na posljednjim utakmicama nastupali nedovoljno oporavljeni. 

Ekipa OKK Slobode ujutro putuje u Zagreb gdje će tog dana i u subotu odigrati dvije prijateljske utakmice s drugom ekipom Cedevite. 

- Nastojat ćemo dogovoriti još neke protivnike kako bismo se uklopili u ritam srijeda - subota, što nam slijedi u Ligi za prvaka. U stvari, da se formom približimo Zrinjskom i Sparsu, koji su uveliko u tom ritmu i u prednosti su u odnosu na nas - rekao je Pandža za Fenu.

Kopirati
Drag cursor here to close