Uznemirujući video!

Težak lom noge Nurkića zasjenio dvoboj u Portlandu - Sudac poput slona!?

Nurkić je pao pod košem u jednom jednostavnom skoku za loptu, a čim je sletio na lijevu nogu igrači su se razbježali kada su shvatili kakvu je ozljedu BiH reprezentativac zadobio. Ubrzo je prebačen u kola hitne pomoći i odvezen u bolnicu.
Sport / Košarka | 26. 03. 2019. u 08:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Portland i Brooklyn odigrali su utakmicu s dva produžetka, a Blazersi su zahvaljujući Jusufu Nurkiću i Damianu Lillardu osigurali 46. pobjedu sezone.

Nurkić je ubacio 32 poena uz 16 skokova, međutim malo tko priča o njegovoj izvrsnoj partiji.

Naime, bh. reprezentativac pao je pod košem u jednom jednostavnom skoku za loptu, a čim je sletio na lijevu nogu igrači su se razbježali kada su shvatili kakvu je ozljedu BiH reprezentativac zadobio. Ubrzo je prebačen u kola hitne pomoći i odvezen u bolnicu.

Da stvar bude još gora, Nurkića, koji se previjao od bolova i držao za slomljenu nogu, zakačio je sudac i na taj način zgrozio sve prisutne u dvorani.

Video: Jusuf Nurkic broke his leg (scary injury) | Blazers vs Nets

Nakon tog čina, navijači Portlanda poludjeli su na društvenim mrežama, tražeći da se tom sucu zabrani suđenje u narednim utakmicama.

Nakon utakmice oglasili su se i iz Portlanda, šaljući putem Twittera poruke ohrabrenja jednom od najboljih igrača Trail Blazersa ove sezone.

Kraj sezone za Jusufa Nurkića, slomio obje kosti potkoljenice

U međuvremenu su se oglasili i iz Portland Trail Blazersa navodeći kako je Nurkić slomio i tibiu i fibulu, tj. obje kosti potkoljenice, te je vrlo vjerojatno da se neće uspjeti oporaviti do kraja sezone.

"Noć je obilježio gubitak centra Portland Trail Blazersa Jusufa Nurkića, koji se srušio na pod u drugom produžetku pri čemu je doživio strašnu povredu lijeve noge. Povreda Jusufa Nurkića ozbiljno smanjuje šanse Portlanda da napreduju u playoffu, koji počinje za manje od mjesec dana", piše na web stranici NBA lige.

U tekstu se dodaje i to da je Jusuf Nurkić u prosjeku postizao 15,4 poena po utakmici te je prosječno imao 10,3 skokova i 1,4 blokada po meču. Analitičar NBA TV David Griffin ističe kako je Nurkićeva obrambena sposobnost ono što će Portlandu najviše nedostajati.

Kopirati
Drag cursor here to close