Sastanak u Laktašima

Teletović: Dodik obećao podršku i pomoć Košarkaškom savezu BiH

Teletović je nakon sastanka s Dodikom izrazio zadovoljstvo razgovorima, te nadu da za bh. košarku dolaze bolji dani.
Sport / Košarka | 29. 12. 2018. u 10:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Košarkaški savez BiH / Zajednička fotografija izaslanstava

Predsjednik Košarkaškog saveza Bosne i Hecegovine Mirza Teletović boravio je u petak u Laktašima, gdje se susreo s predsjedavajućim Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, s kojim je razgovarao o problemima s kojima se susreće bh. košarka.

Nakon dugog i konstruktivnog razgovora, izaslanstvo Košarkaškog saveza, koju su činili još potpredsjednici Dalibor Miloš i Borislav Spasojević, zatim glavni tajnik Amer Čolan, kao i Nihad Selimović i Aid Berbić, dobila je uvjerenja kako će Republika Srpska, sa svoje strane, učiniti sve da košarka u BiH povrati primat i riješi probleme s kojima se susreće, pogotovo financijske.

Teletović je nakon sastanka s Dodikom izrazio zadovoljstvo razgovorima, te nadu da za bh. košarku dolaze bolji dani, a posebno je istaknuo činjenicu kako je član Predsjedništva BiH Milorad Dodik obećao da će sve svoje resurse staviti na raspolaganje i pomoći radu Košarkaškog saveza BiH.

''Razgovarali smo o svim problemima s kojima se susreće bh. košarka. Svi znaju da su naši najveći problemi financijske prirode, ali nakon sastanka s predsjedavajućim Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, nazire se svjetlo na kraju tunela. Dobili smo čvrsta jamstva da će se stvari pomaknuti s mrtve točke i vjerujem da nas čekaju puno bolja vremena. Ovo je tek početak razgovora sa svim razinama vlasti, jer bez pomoći države, svi sportovi u BiH su osuđeni na propast. Mi ne želimo dopustiti da naša košarka postane amaterski sport, već zbog svih naših velikana i svih generacija koje dolaze, želimo stvoriti uvjete u kojima ćemo stvarati nove velikane i legende. Zahvalio bih na gostoprimstvu našim domaćinima i još jednom izrazio nadu da će se neke stvari napokon početi rješavati'', rekao je Mirza Teletović, predsjednik KSBiH, koji je zajedno sa ostatkom delegacije promatrao i susret ABA lige između Igokee i Cibone u kojem je momčad iz Laktaša slavila pobjedu.

Kopirati
Drag cursor here to close