Na Bjelašnici

Telemach košarkaški kamp od 1. do 13. srpnja

Cilj je afirmirati mlade sportaše, omogućiti im nadogradnju sportskih vještina, kao i pokazati kako se individualnim radom i pojačanim aktivnostima može doći do zajedničkog cilja
Sport / Košarka | 12. 06. 2018. u 14:10 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija Telemach u suradnji sa košarkaškim klubom ''KOŠ''  i ove godine organizuje jedinstveni ljetni ''Telemach košarkaški kamp'' na Bjelašnici, koji će tijekom sedam dana trajanja okupljati mlade košarkaške nade uzrasta od 8 do 18 godina, te im pružiti mogućnost nadogradnje vještine individualne tehnike, kao i same košarkaške taktike.

Video: Košarkaški kamp Telemach

Svrha ovog kampa, koji će se održavati u periodu od 1.07. -  07.07. i zavisno od broja prijavljene djece  od 07.07. - 13.07. tekuće godine je, kako kažu organizatori, da se mladi usmjere ka sportu kao zdravoj životnoj navici, uživajući u boravku na planini i svježem zraku u društvu svojih vršnjaka. Polaznici Kampa će boraviti u hotelu  „Bjelašnica“, a Telemach ove godine nagrađuje i jednu osobu besplatnim sudjelovanjem.

''Cilj nam je afirmirati mlade sportaše, omogućiti im nadogradnju sportskih vještina, kao i pokazati kako se individualnim radom i pojačanim aktivnostima može doći do zajedničkog cilja u izgradnji vrhunskih sportskih osoba. Telemach košarkaški kamp ove godine nagrađuje i jednog polaznika besplatnim sudjelovanjem. Zainteresirani za sudjelovanje u nagradnoj igri nam mogu poslati odgovor na pitanje koje glasi - Zašto baš on/ona treba da osvoje ovu nagradu – na mail [email protected]  a mi ćemo  neposredno pred početak kampa objaviti ime pobjednika'', rekao je Kenan Đonko, CMO Telemach-a.

Izvršna direktorica Udruženja K.K. 'KOŠ' Šejla Bukva ističe da u organizaciji ovog jedinstvenog događaja sudjeluju i brojni bh. klubovi, kao što su ŽKK Konjic, ŽKK i KK Tešanj, ŽKK Željezničar Sarajevo, KK Kiseljak,  ŽKK Igman Istočno Sarajevo i KK Modriča.

''Zadovoljstvo nam je što već drugu godinu zaredom organizujemo Telemach košarkaški kamp. Pozivamo svu djecu i mlade da se prijave, jer pored edukacije, zabava je ono po čemu će svakako pamtiti sudjelovanje u kampu. Po završetku radnog dijela dana, imamo mnogo zabavnog sadržaja, uz posebnu brigu o samoj sigurnosti sudionika. Zaštitno lice Kampa je sjajni Džanan Musa  od kojeg polaznici mogu naučiti mnogo toga. Napominjemo da se sudionici kampa  još uvijek mogu prijaviti putem broja telefona 061 980 777 i 033 211 115 ili putem naše FB stranice-Telemach košarkaški kamp Bjelašnica'', kazala je Šejla Bukva, dodavši i to da se svaki dan na Facebook stranici predstavljaju sudionici kampa, organizatori, treneri, kao i sami polaznici.


Kopirati
Drag cursor here to close