NBA

Stephen Curry se vraća na NBA terene

Prema riječima trenera Warriorsa Stevea Kerra 31-godišnji košarkaš se sprema za nastup na utakmici protiv Washington Wizardsa koja je na rasporedu u nedjelju.
Sport / Košarka | 26. 02. 2020. u 10:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američka košarkaška zvijezda igrač Golden State Warriorsa Stephen Curry, koji je 1. studenog operirao zglob lijeve ruke trebao bi se vratiti na NBA terene.

Prema riječima trenera Warriorsa Stevea Kerra 31-godišnji košarkaš se sprema za nastup na utakmici protiv Washington Wizardsa koja je na rasporedu u nedjelju.

"Nadamo se. Ponovno ćemo ga pregledati u subotu i, ako sve bude u redu, donijeti konačnu odluku. Sigurno se neće vratiti prije 1. ožujka, ali znam da se želi tada vratiti", rekao je Kerr.

Curry nije igrao od studenog, odnosno od četvrte utakmice Warriorsa u sezoni, nakon što je slučajno slomio zglob ruke u utakmici protiv Phoenixa 31. listopada kada mu je centar Aaron Baynes pao na ruku, javlja hina.

I dok je Curry uzbuđen zbog napretka kaže da njegova ruka nije u potpunosti kako treba.

"Navikavam se na normalno. Definitivno je drugačiji osjećaj nego u desnoj ruci, ali treba pokušati doći do točke u kojoj kada igrate košarku na mislite o tome. Je li osjećaj isti ili nije, zapravo nijevažno", rekao je Curry.

Warriorsi, šesterostruki NBA prvaci (1947., 1956., 1975., 2015., 2017. i 2018.) suočeni prije toga s odlaskom Kevina Duranta te nakon toga s ozljedom Klaya Thompsona, su pali na dno ljestvice Zapadne konferencije sa samo 12 pobjeda i 46 poraza.

Kopirati
Drag cursor here to close