Škola sporta

Sport Talent niže uspjehe i u košarci

Dječaci iz Sport Talenta predvođeni trenerima Ivicom Petrićem igrali su tri susreta i u sva tri zabilježili uvjerljive pobjede.
Sport / Košarka | 12. 11. 2019. u 18:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je Univerzalna Škola Sporta Sport Talent proteklog vikenda poharala nogometni turnir "Arena Cup 2019" gdje su od četiri kategorije slavili u dvije i košarkaška sekcija ove univerzalne škole sporta napravila je sjajan uspjeh.

Proteklog vikenda u Čapljini održan je jedan od izlučnih turnira "Basket 4 Kids" turnira koje već neko vrijeme s velikim uspjehom organizira "Sport Klub TV", priopćeno je iz Sport Talenta.

Dječaci iz Sport Talenta predvođeni trenerima Ivicom Petrićem  igrali su tri susreta i u sva tri zabilježili uvjerljive pobjede.

U grupi je Sport Talent odmjerio snage s ekipama KK Leotar protiv kojeg je slavio s 25:8 i protiv HKK Posušje koje je savladano rezultatom 33:15.

U finalu su mali Mostarci odmjerili snage s još jednom talentiranom generacijom. Gradski rival KK Lokomotiva je bila malo ozbiljniji protivnik nego prethodni takmaci no Sport Talent je i taj finalni meč riješio uvjerljivo u svoju korist rezultatom 41:29.

Državni Finalni turnir najvjerojatnije će se igrati u Mostaru tijekom travnja mjeseca gdje će snage odmjeriti pobjednici svih turnira širom gradova Bosne i Hercegovine.

Sport Talent malo po malo i košarku kao i nogomet diže na višu razinu. Uostalom, ova škola je, kako navode, nedavno pobjeđivala i HKK Široki i KK Split u prijateljskim utakmicama, a onaj tko poznaje rad s mladima u ovim klubovima zna o kakvom se pothvatu radi.

Tako je Sport Talent sjajan vikend na nogometnim terenima upotpunio velikim uspjehom i ispod obruča, priopćeno je iz mostarskog kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close