NBA

Spektakularan povratak Bogdanovića

U pobjedi Utaha protiv Golden Statea 114:106 Bogdanović je s 32 koša bio najbolji strijelac utakmice.
Sport / Košarka | 14. 12. 2019. u 08:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji hrvatski košarkaš odigrao je jednu od najboljih utakmica NBA sezone. Bojan Bogdanović tako se u najvećem stilu vratio u formu jer sjajan studeni pratio mu je loš ulazak u prosinac.

U pobjedi Utaha protiv Golden Statea 114:106 Bogdanović je s 32 koša bio najbolji strijelac utakmice. To mu je bio peti put ove sezone da je postigao 30 ili više koševa. Iz igre je gađao 8/18, a trice sjajnih 8/13. Tu se također ogleda koliko je popravio šut. Prošlog je mjeseca trice gađao s 47,5 posto uspješnosti, dok je u aktualnom bio na samo 36,6 posto.

Bogdanović je s osam pogođenih trica protiv Warriorsa, od kojih je ona koju je ubacio manje od dvije minute do kraja bila pobjednička, izjednačio osobni NBA rekord, ali i klupski. Za 45 godina franšize, samo su četiri igrača Jazza pogodila toliko trica na jednom meču: Jeff Hornacek, Randy Foye, Rodney Hood i od danas Bojan Bogdanović, prenosi Index.hr.

NBA je na službenim kanalima na društvenim mrežama istaknula Bogdanovićev učinak za povijest ne samo kultne momčadi nego i lige općenito.

Kopirati
Drag cursor here to close