Najava velike nagradne igre

Širokom pomozi, Citroena vozi

Pozivamo sve ljubitelje košarke da dođu na naše utakmice, kupe ulaznice, pomognu našim mladim košarkašima da ostvare svoj cilj u Prvenstvu BiH i okušaju sredu u nagradnoj igri
Sport / Košarka | 12. 10. 2017. u 10:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski košarkaški klub Široki i ove godine organizira veliku nagradnu pod nazivom "Širokom pomozi, Citroena vozi".

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi građani koji kupe prigodne ulaznice kluba u vremenu od 14. listopada do 16. prosinca ove godine. Ulaznice s nagradnim kuponima modi de se kupiti za vrijeme domadih utakmica sa Bosnom 14 listopada, sa Vogošdom 28 listopada, sa Bošnjakom 11 studenoga, sa Kaknjom 18 studenoga, sa Sparsom 09. prosinca, sa Studentom 16. prosinca, te svakodnevno u slobodnoj prodaji.

Kupljene ulaznice s nagradnim kuponima mogu se koristiti na utakmici Široki - Student 16.12.2017. god. Klub je kupcima nagradnih ulaznica osigurao vrijedne nagrade, motorno vozilo marke "Citroen C1, 1.4 HDI", putovanje u Rim za dvije osobe, televizor, hladnjak, karaoke bluetooth zvučnik, bicikl, usisavač, tablet i mobitele. Dobitnici nagrada odredit de se javnim izvlačenjem na poluvremenu utakmice između HKK Široki – KK Student koja de se odigrati 16.prosinca 2017 godine.

Pozivamo sve ljubitelje košarke da dođu na naše utakmice, kupe ulaznice, pomognu našim mladim košarkašima da ostvare svoj cilj u Prvenstvu BiH i okušaju sredu u nagradnoj igri.

Široki Vam je kroz sve ove godine donio toliko radosti, devet osvojenih prvenstava BiH, devet osvojenih kupova, pobjeđivao košarkaške velikane poput Cibone, Partizana, C. Zvezde, Cedevite, Zadra, Olimpije, Bududnosti, Bosne, Igokee... Vi niste to zaboravili, a ni Široki nije zaboravio Vas. Nudimo Vam mogudnost da za samo pet maraka uzmete "Citroena".

Ne propustite priliku.

Vaš HKK Široki - sportski ponos Hercegovine!

Kopirati
Drag cursor here to close