Čolak i Drežnjak

Širokobriješki gradonačelnik primio košarkaške viceprvake Europe

Hrvatska košarkaška reprezentacija do 20 godina, u kojoj su svoje mjesto u postavi našla i dva člana HKK Širokog, osvojila je drugo mjesto na Europskom prvenstvu.
Sport / Košarka | 19. 09. 2018. u 09:20 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U uredu gradonačelnika upriličen je prijam za košarkaše i igrače HKK Široki Matea Čolaka i Matea Drežnjaka.

Prijamu su nazočili gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević i predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topić, kao i direktor HKK Široki Igor Jelčić.

Hrvatska košarkaška reprezentacija do 20 godina, u kojoj su svoje mjesto u postavi našla i dva člana HKK Širokog, osvojila je drugo mjesto na Europskom prvenstvu koje je održano u srpnju ove godine. U povijesnom uspjehu sudjelovali su već spomenuti mladi košarkaši Mateo Čolak i Mateo Drežnjak.

Povodom toga upriličen je prijam na kojem je mladim košarkašima čestitano na velikom uspjehu. Također, gradonačelnik Kraljević i predsjednik GV Topić poželjeli su im puno uspjeha i sportskih rezultata u budućnosti.

Osim ovog velikog uspjeha, sudionici su se dotakli tradicionalnog Memorijalnog turnira kojeg organizira Hrvatski košarkaški klub Široki u spomen na osnivače, igrače i djelatnike kluba prof. Stanka Jelčića Ćanku, Vinka Soptu Kiku, Vitomira Buntića i Jozu Soptu.

Memorijalni turnir pod nazivom „Široki 2018“ će se održati 21 i 22.09.2018. (petak i subota) u GSD Pecara u Širokom Brijegu na kojemu će osim HKK Široki sudjelovati KK Cibona, KK Šibenik i KK Sloboda. Pokrovitelj turnira je i Grad Široki Brijeg.

Ovom prilikom pozivaju sve ljubitelje košarke da dođu na ovaj jaki međunarodni turnir i podrže naše mlade košarkaše.

Kopirati
Drag cursor here to close