Susreti

Široki želi ostati u vrhu Druge ABA lige, Sloboda i Sparsi traže bijeg sa začelja

Utakmica Lovćen - Široki se igra u 18 sati, u isto vrijeme će dan kasnije igrati Spars Realway i Split, dok susret u srijedu između Slobode i Heliosa počinje u 19 sati.
Sport / Košarka | 14. 01. 2020. u 15:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Susreti 16. kola regionale košarkaške Druge ABA lige na rasporedu su ovog tjedna.

Prvi susreti igraju se u srijedu, kada će od predstavnika BiH nastupiti ekipe Širokog i Slobode.

Ekipa Širokog će u Cetinju protiv domaćeg Lovćena pokušati upisati desetu ovosezonsku pobjedu. Širokobriježani su trenutno četvrta ekipa natjecanja s realnim šansama da izbore završnicu.

Široki je favorit u ovom susretu s obzirom da Lovćen zauzima 10. mjesto, ali trener predstavnika BiH Hrvoje Vlašić očekuje težak susret.

''Lovćen je kvalitetna ekipa, poznajemo ih iz utakmice iz prvog dijela natjecanja. Dobro igraju u svojoj dvorani i trebat će nam maksimalno zalaganje i energija ako želimo povoljan rezultat'', izjavio je Vlašić.

U srijedu će susret 16. kola odigrati i ekipa tuzlanske slobode koja u Mejdanu dočekuje slovenački Helios, a dan kasnije Spars Realway u Sarajevu dočekuju ekipu Splita.

Oba predstavnika BiH će pokušati ostvariti važne pobjede za bijeg sa zadnjih pozicija na ligaškoj tablici. Sloboda je trenutno predzadnja, a Spars zadnja ekipa ABA lige 2.

Utakmica Lovćen - Široki se igra u 18 sati, u isto vrijeme će dan kasnije igrati Spars Realway i Split, dok meč u srijedu između Slobode i Heliosa počinje u 19 sati.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close