Pobjeda MZT-a

Široki izgubio u Skoplju u derbiju kola Druge ABA lige

Aktualni prvak BiH upisao je treću ovosezonsku pobjedu u regionalnoj ligi dok je MZT došao do šeste pobjede.
Sport / Košarka | 21. 11. 2019. u 20:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Širokog poraženi su od MZT Skoplja 83:71 (25:18, 16:13, 24:18, 18:22) u derbi susretu 8. kola Druge ABA lige igranom u četvrtak navečer pred 500 gledatelja u Areni ''Jane Sandanski'' u Skoplju.

Aktualni prvak BiH upisao je treću ovosezonsku pobjedu u regionalnoj ligi dok je MZT došao do šeste pobjede.

Širokobriježani su dobro otvorili utakmicu te su nakon prvih sedam minuta vodili 5:11, no domaći su nakon time-outa zaigrali puno bolje te su preokrenuli rezultat.

Makedonci dvoznamenkastu prednost nisu ispuštali do kraja utakmice koju su mirno priveli kraju.

Jabarie Hinds sa 17 koševa bio je najbolji u redovima domaće momčadi. Magdevski i Stojanovski prirodali su po 13 koševa. Kod Širokog su Mateo Drežnjak i Josip Batinić postigli po 13 koševa dok su po 10 prirodali Josip Naletilić, Filip Kraljević i Dario Drežnjak.

Široki nakon osam kola zauzima četvrto mjestu Druge ABa lige s omjerom od 5 pobjeda i 3 poraza dok se MZT Skoplje nalazi na drugom mjestu s omjerom 6-2.

U 9. kolu Široki će u velikom derbiju dočekati prvoplasirani Borac iz Čačka. Susret je na rasporedu u četvrtak, 28. studenog, s početkom u 17:00 sati u dvorani Pecara u Širokom Brijegu. MZT će istoga dana od 18:00 sati igrati u Beogradu protiv Dynamica.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close