Liga za prvaka

Široki dobio novog kapetana uoči derbija s Bosnom

Odlukom Uprave HKK Široki, u nastavku sezone novi kapetan momčadi je Jure Zubac.
Sport / Košarka | 29. 03. 2018. u 16:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HKK Široki u 3. kolu Lige za prvaka BiH igra derbi utakmicu protiv Bosne Royal u subotu, 31. ožujka, u 19.00 sati na Pecari.

Odlukom Uprave HKK Široki, u nastavku sezone novi kapetan momčadi je Jure Zubac, čime se želi momčad što više mobilizirati uoči važnih utakmica koje slijede u Ligi za prvaka BiH. Dosadašnji kapetan bio je Ivan Karačić.

''S kvalitetom Bosne smo dobro upoznati, iskusna su momčad i dobro su popunjeni na svim pozicijama, igraju dosta brzu košarku. Pritisak utakmice postoji jer smo prošla dva kola upisali poraze, međutim dobro smo se pripremili i spremni smo pred našim navijačima koje ovim putem pozivam da nas dođu podržati, ostvariti prvu pobjedu u Ligi za prvaka'', izjavio je za klupsku stranicu novi kapetan momčadi Jure Zubac.

Također, izrazio je veliku čast što je postao novi kapetan.

''Svakom igraču je čast postati kapetan, pa tako i meni, posebno u klubu u kojem sam od početka svoje karijere. Znamo da je Široki veliki klub koji ima veliku povijest i tradiciju. Meni kao kapetanu je najvažnije da smo mi dobra ekipa na parketu i izvan parketa, da živimo svi za jednoga i da zajedno pokušamo ostvariti postavljene ciljeve''.

Sponzor utakmice je Mepas, a na poluvremenu gledatelje očekuje i nagradna igra od klupskih sponzora.

Kopirati
Drag cursor here to close