Jusuf Nurkić

Saznao za tužnu priču i kupio kuću obitelji Memišević

Pomozi.ba je preko svog Facebook profila priopćilo javnosti kako je bh. reprezentativac i NBA igrač Jusuf Nurkić odlučio kupiti kuću obitelji Memišević
Sport / Košarka | 05. 11. 2020. u 22:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Humanitarno udruženje Pomozi.ba je preko svog Facebook profila priopćilo javnosti kako je bh. reprezentativac i NBA igrač Jusuf Nurkić odlučio kupiti kuću obitelji Memišević koja već dugo živi u jako lošem prostoru bez osnovnih uvjeta za život.

"Majka Jasmina prije deset godina stala je na minu i ostala bez noge, a svakodnevno se brine za svog jedanaestogodišnjeg sina Adina koji je srčani bolesnik. Otac Edvin radi na dnevnice kako bi osigurao sredstva barem za hranu. Obitelj je živjela u trošnoj kući, bez vode, kupatila i većine namještaja. Spavali su na podu", navode iz Udruženja Pomozi.ba.

Nakon što je saznao za priču ove obitelji, Nurkić se obratio ovom udruženju u želji da obitelji kupi kuću.

"Obitelj je već početkom ovog tjedna dobila ključeve svog novog doma. Inače, Jusuf je prijatelj naše organizacije, a osoba je koja pomaže više tajno nego javno, ali s vremena na vrijeme uspijemo ga nagovoriti da neko njegovo dobro djelo i objavimo, prije svega kako bi se i drugi ponukali da čine dobro, svako u zavisnosti od svojih mogućnosti", napisali su u priopćenju.

Vidjevši tužnu priču porodice Memišević, naš reprezentativac i NBA igrač, Jusuf Nurkić, ni manje ni više, kupio im je...

Objavljuje Pomozi.baČetvrtak, 5. studenoga 2020.
Kopirati
Drag cursor here to close