Kapetan Zrinjskog

Šamadan: Uz potporu navijača do pobjede nad Mladosti

Utakmica između Zrinjskog i Mladosti na programu je u nedjelju od 18:00 sati u školskoj dvorani ''Bijeli Brijeg'' u Mostaru.
Sport / Košarka | 05. 01. 2019. u 20:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Momčad Zrinjskog u nedjelju očekuje susret 12. kola Prvenstva BiH u kojem igraju protiv Mladosti iz Mrkonjić Grada.

''U nedjelju nas očekuje teška utakmica, prvenstveno jer nam dolazi dobar protivnik i u nezgodnom trenutku za nas. Nažalost, imamo par ozlijeđenih igrača, ali što je tu je. Sve je to sastavni dio sporta. Zato sam uvjeren tko god izađe na teren da će dati 110% svojih mogućnosti da se dobije utakmica i da nastavimo niz pobjeda u domaćem prvenstvu'', istaknuo je kapetan momčadi Ljubo Šamadan.

Zrinjski u ovaj susret ulazi oslabljen neigranjem Todorovića i Miličevića koji su se ozljedili u utakmici sa Sutjeskom, pored ovoga dvojca trener Vlašić neće moći računati ni na Smajlagića koji već jedno razdoblje ima problema s petom.

U ovom susretu igračima Zrinjskog biti će potreban i šesti igrač te dodatni vjetar u leđa sa tribina: ''Pozivam naše navijače da nam budu vjetar u leđa i pomognu nam da bodovi ostanu u Mostaru'', dodao je Šamadan.

Utakmica između Zrinjskog i Mladosti na programu je u nedjelju od 18:00 sati u školskoj dvorani ''Bijeli Brijeg'' u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close