Pobjedu slavi ''Caffe Scala''

Prvi sarajevski street basket turnir "Pan 3 na 3'' oduševio igrače i publiku

Na prvom sarajevskom ''Pan 3 na 3'' street basket turniru, koji se igrao na obnovljenom košarkaškom terenu parka, natjecale su se 22 ekipe iz cijele BiH.
Sport / Košarka | 23. 07. 2018. u 15:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Caffe Scala'' pobjednik je prvog sarajevskog street basket turnira ''Pan 3 na 3'' koji je proteklog vikenda održan u parku Hastahana. U finalu su igrali protiv ekipe ''TBG'', a za novčanu nagradu od 1.500 KM bila su dovoljna četiri boda više te su slavili rezultatom 14:10. Drugoplasirani ''TBG'' osvojio je 500 KM.

''Igramo često na turnirima jer se volimo družiti i upoznavati ljude koji isto vole košarku. Moramo istaknuti da je organizacija ovog turnira zaista za svaku pohvalu, a naravno izuzetno smo sretni i zbog naše pobjede'', izjavio je Srđan Jokić, član pobjedničke ekipe s Pala.

Na prvom sarajevskom ''Pan 3 na 3'' street basket turniru, koji se igrao na obnovljenom košarkaškom terenu parka, natjecale su se 22 ekipe iz cijele BiH. Ni u polufinalnim utakmicama nije nedostajalo uzbudljive igre i strastvenog navijanja s tribina, a snage su odmjerile ekipe ''Triple Treath'' – ''TBG'', rezultatom 8:16 i ''Caffe Scala''– ''Unitic'', ostvarivši rezultat 15:8.

U okviru turnira održano je i natjecanje u zakucavanju, gdje je pobijedio Veldin Lisičić osvojiviši tako nagradu od 300 KM. Najboljom u pucanju trica pokazala se Azra Alispahić, koja je također osvojila novčanu nagradu od 300 KM.

Publika je, osim u dobroj igri svojih favorita, uživala i u zanimljivim igrama u kojima su mogli pokazati svoje košarkaško umijeće, ali i osvojiti vrijedne nagrade.

A sada već dobro uigrane ekipe, nakon sarajevske Hastahane, svoj sljedeći nastup planiraju na tuzlanskom Telexu, gdje će se prvog vikenda u kolovozu, 4. i 5., održati četvrti po redu, tradicionalni, street basket turnir ''Pan 3 na 3''.

Prijave su otvorene, a svi zainteresirani timovi mogu se registrirati OVDJE.

Kopirati
Drag cursor here to close