ABA 2

Vlašić: Moramo dobiti Vršac

S 11 pobjeda i 6 poraza Vršac je trenutačno treći na ljestvici, dok je Zrinjski peti s 10 pobjeda i 7 poraza.
Sport / Košarka | 28. 02. 2018. u 12:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak u 18 sati košarkaši mostarskog Zrinjskog u okviru 18. kola regionalne ABA 2 lige na svom parketu dočekuju momčad Vršca.

Utakmica je to od velikog značaja za obje ekipe s obzirom da su i jedni i drugi u igri za jedno od prva četiri mjesta koja vode na završni turnir.

S 11 pobjeda i 6 poraza Vršac je trenutačno treći na ljestvici, dok je Zrinjski peti s 10 pobjeda i 7 poraza.

''Čeka nas energetski vrlo zahtjevna utakmica protiv Vršca, momčadi sastavljene od mladih igrača izrazitih motoričkih sposobnosti, ali i igrača koji imaju iskustvo igranja prve ABA lige. Igraju dosta brzo, prati ih agresivna obrana, poznati su po skoku, i morat ćemo biti na tom nivou od početka, maksimalno agresivno, uz zatvaranje skoka u napadu. To je ključ igre'', kazao je na konferenciji za novinare trener Zrinjskog Hrvoje Vlašić.

Dodao je kako će za igru Zrinjski od velikog značaja biti hoće li američki krilni centar Torrion Brummitt, kojega u posljednje vrijeme muči ozljeda, biti potpuno spreman za sutrašnju utakmicu.

''Napravio je pauzu posljednjih pet-šest dana i nadam se da će dati svoj udio protiv Vršca. Ostali igrači su u dobrom stanju i nakon nekih ozljeda koje su nas mučile i dosta preslagivanja u momčadi, mislim da smo sada na tragu da se ponovno posložimo'', kazao je Vlašić.

Dodao je kako ne želi stvarati dodatni pritisak svojim igračima, no sutrašnja utakmica, kako je kazao, mora se dobiti.

''Moramo se znati nositi s time, jer takva će nam biti svaka utakmica u ligi za prvaka u domaćem prvenstvu'', zaključio je Vlašić.

Kopirati
Drag cursor here to close