NBA

Poraz Lakersa, prekida li se veliki niz LeBrona Jamesa?

Sve dalje od doigravanja su LA Lakersi u koje je ovoj sezoni stigao LeBron James koji bi tako mogao prvi put ostati bez nastupa u "playoffu" od svoje druge profesionalne sezone 2004./2005. kada je imao samo 20 godina.
Sport / Košarka | 05. 03. 2019. u 09:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvojica hrvatskih košarkaša nastupila su u utakmicama u noći s ponedjeljka na utorak u NBA ligi. Dragan Bender počeo je u startnoj petorci za Phoenix Sunse koji su iznenađujuće svladali prvu momčad Istoka Milwaukee Buckse 114:105.

Bender je ostao bez koša u 12 minuta na parketu, upisao je tri skoka, dvije asistencije te dvije blokade. Najbolji u redovima pobjednika bio je Kelly Oubre Jr. s 27 poena i 13 skokova. Giannis Antetokounmpo predvodio je Buckse s 21 koševa, 13 skokova i šest asistencija, javlja HRT.

Video: Sažetak utakmice Phoenix Suns - Milwaukee Bucks

Sve dalje od doigravanja su LA Lakersi u koje je ovoj sezoni stigao LeBron James koji bi tako mogao prvi put ostati bez nastupa u "playoffu" od svoje druge profesionalne sezone 2004./2005. kada je imao samo 20 godina.

Danas 34-godišnji James u nizu je od 8 uzastopnih nastupa u velikim finalima NBA lige do kojih je stigao s Miami Heatom i Cleveland Cavaliersima. U još težu situaciju što se tiče plasmana u doigravanje, Lakerse je noćas bacio poraz od gradskih rivala Clippersa 113:105.

Video: Sažetak utakmice LA Lakers - LA Clippers

Ivica Zubac je za Clipperse ubacio sedam poena uz četiri skoka, a najbolji u njihovim redovima bio je Danilo Gallinari s 23 koševa. James je utakmicu završio s 27 poena, osam skokova i šest asistencija. Lakersi su sada deseta momčad Zapadne konferencije s omjerom 30-34, deveti Sacramento ima omjer 32-31, a ispred njih su još San Antonio (36-29), Clippersi (37-29), Utah Jazz (36-27). Prvih osam momčadi svake konferencije izborit će plasman u doigravanje, javlja HRT.

''Jednostavno moramo prihvatiti izazov i nastaviti biti pozitivni bez obzira na to što se događa'', rekao je LeBron nakon novog poraza.

Mario Hezonja nije nastupio u porazu New York Knicksa od Sacramento Kingsa 115:108.

Kopirati
Drag cursor here to close