Trener Slobode

Pandža: Igokea treba igrati domaću ligu

Pandža je prokomentirao situaciju vezanu za nastup Igokee u ligaškom natjecanju, ocjenjujući da je to interes bh. košarke.
Sport / Košarka | 03. 10. 2018. u 15:22 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednju provjeru pred početak prvenstva BiH košarkaši OKK Slobode imat će u subotu i nedjelju na turniru u Vitezu, na kojem osim domaćina sudjeluju još ekipe Kaknja i Čelika.

U polufinalu igraju Vitez - Kakanj (18 sati), te OKK Sloboda - Čelik (20).

Trener Josip Pandža smatra da će OKK Sloboda potpuno spremna ući u novo prvenstvo u kojem u 1. kolu dočekuje ekipu Bosna Royal.

Pandža je prokomentirao situaciju vezanu za nastup Igokee u ligaškom natjecanju, ocjenjujući da je to interes bh. košarke.

''Smatram da Igokea treba igrati u Ligi 12, jer svaka sredina u BiH, koja ulaže u razvoj košarke, s pravom želi jednom ugostiti i ekipu kakva je Igokea. Ako u nacionalnim ligaškim natjecanjima sudjeluju Cibona, Cedevita, Krka, Olimpija i druge ekipe iz ABA lige, ne vidim razloga zašto ne bi i Igokea. Vjerujem da u rosteru imaju dovoljno kvalitetnih igrača da mogu, poput Zrinjskog i Sparsa, igrati u oba natjecanja. Cilj je da nam liga bude jača i iskreno se nadam da će 'Igosi', u interesu bh. košarke, sudjelovati od početka prvenstva'', zaključio je Pandža.

Kopirati
Drag cursor here to close