'Zbog terorizma Olympiakosa'

Panathinaikos istupa iz Lige Grčke

Nove stranice rata između Panathinaikosa i Olympiakosa upravo se pišu, a novi problemi su nastali kada je najavljeno da sudac Panayotis Anastopulos ipak neće suditi utakmicu između Olympiakosa i Promiteasa.
Sport / Košarka | 08. 05. 2019. u 18:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaški klub Panathinaikos javio je da se povlači iz grčke lige zbog terorizma koji sprovodi Olympiakos.

Nove stranice rata između Panathinaikosa  i Olympiakosa upravo se pišu, a novi problemi su nastali kada je najavljeno da sudac Panayotis Anastopulos ipak neće suditi utakmicu između Olympiakosa i Promiteasa, iako je bio određen da dijeli pravdu.

Olympiakos je najavio da se neće pojaviti na toj utakmici ukoliko je bude sudio Anastopulos, pa potom Anastopulosove odluke da se ne pojavi na utakmici Olympiakos je ipak odlučio odigrati meč sa Promiteasom, što je naravno donijelo reakciju "zelenih".

Panathinaikos se oglasio priopćenjem u kom su govorili kako žele da istupe iz grčke lige u kom Olympiakos ''provodi teror i uništava svaku regularnost prvenstva, pa je tako utakmica između Panathinaikosa i Kimisa otkazana''.

"Mi ili oni" je bila poruka koju je PAO poslao tražeći od nadležnih da kazne braću Angelopulos zabranivši im svaku aktivnost u sportu, javlja RTRS.

''Sve dok ligom vlada bezakonje i terorizam koji sprovodi Olympiakos, u takvoj ligi Panatinaikosu nije mjesto. Mi ne možemo biti kamuflirani između dvoje razmažene djece koja žele prikriti svoje probleme tako što će izazvati kraj sezone što je brže moguće. Čak su ugrozili i ljudske živote... Braća Angelopulos moraju biti izbačeni iz sporta'', navodi Panathinaikos u svom priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close