NBA doigravanje

Oklahoma blizu ispadanja, Clippersi nemoćni protiv prvaka

Oklahomi su uoči serije predviđali lagan prolazak zbog ozljede prvog centra TrailBlazersa Jusufa Nurkića, no dobro ga je zamijenio Enes Kanter i Oklahoma izgleda nemoćna zaustaviti glavni dvojac Portlanda, McColluma i Lillarda.
Sport / Košarka | 22. 04. 2019. u 11:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je Boston s 4-0 "pomeo " Indiana Pacerse Bojana Bogdanovića, tri momčadi povele su u svojim serijama prve runde doigravanja s 3-1, Warriorsi protiv Clippersa, Raptorsi protiv Orlanda i Portland protiv Oklahome.

Kevin Durant zabio je 33 koša u gostujućoj pobjedi Golden Statea nad LA Clippersima 113:105. Ivica Zubac prosjedio je cijelu utakmicu na klupi domaćina, što se može objasniti time što se ozlijedio startni centar Warriorsa DeMarcus Cousins, pa su prvaci zaigrali s niskom postavom, javlja HRT.

Video: Sažetak utakmice Los Angeles Clippers - Golden State Warriors

Kod Warriosa Durantu je značajno pomogao Klay Thomson s 32 poena, s Stephen Curry okončao je susret s 12 koševa, 10 skokova i sedam dodavanja. Kod poraženih Shai Gilgeous-Alexander zabio je 25, najviše ove sezone.

Kawhi Leonard s 34 ubačaja predvodio je Toronto do gostujuće pobjede 107:85 nad Magicom. Pascal Siakaman dodao je 16, a Aaron Gordon je s 25 koševa i sedam skokova predvodio Orlando.

Video: Sažetak utakmice Orlando Magic - Toronto Raptors

Gostujući Portland je sa 111:98 svladao Oklahoma City Thunder za vodstvo 3-1 u Zapadnoj konferenciji. Pobjedom je prekinut niz TrailBlazersa od osam gostujućih utakmica bez pobjede u doigravanju, a ujedno je je bila osma pobjeda gostiju ovog vikenda, niti jedan domaćin nije uspio slaviti!

Portland je predvodio C.J. McCollum s 27 koševa, a Damian Lillard dodao je 24. Na drugoj strani Russell Westbrook je imao užasan šut 5-21 za učinak od 14 poena, devet skokova i sedam asistencija. Malo, ali nedovoljno bolji bio je Paul George sa šutom 8-21 za 32 koša, 10 skokova i šest dodavanja, javlja HRT.

Video: Sažetak utakmice Oklahoma City Thunder - Portland Trail Blazers

Oklahomi su uoči serije predviđali lagan prolazak zbog ozljede prvog centra TrailBlazersa Jusufa Nurkića, no dobro ga je zamijenio Enes Kanter i Oklahoma izgleda nemoćna zaustaviti glavni dvojac Portlanda, McColluma i Lillarda.

Kopirati
Drag cursor here to close