Knicksi prekinuli niz od 18 uzastopnih poraza

New Orleans svladao Oklahomu, ali se ozlijedio Anthony Davis

Davis je ozlijedio rame i mogao bi propustiti All-Star utakmicu koja je na rasporedu u nedjelju u Charlotteu.
Sport / Košarka | 15. 02. 2019. u 12:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši New Orleansa su dobili Oklahomu sa 131:122, ali nemaju puno razloga za veselje jer im se ozlijedio najbolji igrač, 'All-Star' centar Anthony Davis, koji je u 15 minuta prvog poluvremena ubacio 14 poena, a onda se više nije vraćao na teren.

Davis je ozlijedio rame i mogao bi propustiti All-Star utakmicu koja je na rasporedu u nedjelju u Charlotteu. Iako su drugo poluvrijeme igrali bez Davisa, košarkaši New Orleansa su ipak na kraju slavili, i to zahvaljujući Jrue Holidayju i Juliusu Randleu. Holiday je ubacio 32 poena, a Randle je upisao 33 koša i 11 skokova, javlja Hina.

Oklahoma Cityju nije pomogao ni 11. uzastopni "triple-double" Russella Westbrooka. On je ubilježio 44 poena, 14 skokova i 11 asistencija, a Paul George je dodao 28 koševa.

Video: Sažetak utakmice New Orleans Pelicans - Oklahoma City Thunder

New York Knicksi su okončali crni niz od 18 poraza u nizu, pobijedivši u Atlanti 106:91. Posljednju pobjedu Knicksi su ostvarili 4. siječnja, a za trijumf protiv Atlante najzaslužniji su Dennis Smith Jr. s 19 i John Jenkins s 14 koševa. Hrvatski košarkaš Mario Hezonja nije igrao za Knickse.

Video: Sažetak utakmice Atlanta Hawks - New York Knicks

Crnogorski centar Nikola Vučević ostvario je 41. "double-double" u sezoni (17 koševa i 11 skokova), a njegov Orlando je svladao Charlotte Hornetse sa 127:89.

Video: Sažetak utakmice Orlando Magic - Charlotte Hornets
Kopirati
Drag cursor here to close