Dallas u panici

NBA zvijezdi skupina Rusa slomila ruku nakon tučnjave u baru

Zasad se Kristaps Porzingis još nije oglasio, a prve neslužbene informacije govore kako je u tučnjavi slomio ruku (navodno zbog udarca stolicama kojima su ga napali).
Sport / Košarka | 13. 05. 2019. u 13:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Latvijac Kristaps Porzingis, koji prošle sezone nije igrao u NBA ligi zbog teške ozljede koljena, postao je vijest dana nakon što se potukao u noćnom klubu u rodnoj Liepaji

Vijest kako je 24-godišnji Kristaps Porzingis dobio batina i kako je u ranim jutarnjim satima razbijene glave i poderane majice ušao u novi verbalni obračun ispred jednog kluba brzo se proširila internetom, kao i videosnimka na kojoj se vidi vidno iznervirana NBA zvijezda koju ovog ljeta čeka rekordni ugovor po kojem će godišnje zarađivati više od 30 milijuna dolara.

Prema nekim predviđanjima, Dallas je za njega pripremio petogodišnji ugovor vrijedan oko 160 milijuna dolara, čime će postati najplaćeniji europski igrač u povijesti.

Navodno je Porzingis s društvom obilazio barove i noćne klubove po Liepaji, ali je imao nesreću što je naletio na skupinu Rusa koji su pili u čast 'vikend pobjede' i koje osiguranje nije željelo pustiti u klub. Nakon verbalnog obračuna s Rusima došlo je do tučnjave u kojoj, prema prvim informacijama, 221 cm visoki Porzingis nije najbolje prošao.

Neke informacije govore kako su Rusi, koji su bili pod utjecajem alkohola, vrijeđali Porzingisa zato što je u veljači napustio New York i što je u velikoj zamjeni igrača prešao u Dallas Maverickse.

'Poslat ću vaše guzice natrag u Rusiju', čuje se kako krvlju obliven Porzingis dobacuje grupi koja ga je zaskočila, a navodno su letjele i stolice.

Ubrzo nakon ovog skandala Dallas Mavericksi izdali su priopćenje:

''Prema informacijama kojima trenutačno raspolažemo, Kristaps je zaskočen i fizički napadnut ispred jednog bara u Latviji. Kada budemo imali nove informacije, podijelit ćemo ih s javnošću'', piše u priopćenju.

Zasad se Kristaps Porzingis još nije oglasio, a prve neslužbene informacije govore kako je u tučnjavi slomio ruku (navodno zbog udarca stolicama kojima su ga napali) i ako se to pokaže točnim, moglo bi zakomplicirati njegov povratak na teren. Malo je reći kako je u Dallasu zavladala panika dok ne doznaju detalje o eventualnoj ozljedi...

Dodajmo tome i staru priču kako je prije nekoliko mjeseci Porzingis optužen za silovanje nakon što je iskaz dala njegova susjeda iz zgrade u New Yorku, u kojoj je živio do prelaska u Dallas. U svakom slučaju, pred njim su teški dani…

Kopirati
Drag cursor here to close