Košarka

NBA: Anthony odveo Portland do pobjede

Anthony, koji je prvih šest koševa zabio tek u zadnjoj četvrtini, utakmicu je završio sa 24 poena. Damian Lillard je bio najbolji strijelac pobjedničke momčadi sa 30 ubačaja.
Sport / Košarka | 12. 02. 2021. u 10:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sinoć je u NBA odigrano pet utakmica, a najnapetija je bila ona između Portland Trail Blazersa i Philadelphia 76ersa u kojoj je zablista Carmelo Anthony.

Portland Trail Blazers su sa 118-114 pobijedili gostujuće Philadelphia 76erse a pobjedu im je osigurao Anthony koji je realizirao dva slobodna bacanja 3.1 sekunde prije kraja

Anthony, koji je prvih šest koševa zabio tek u zadnjoj četvrtini, utakmicu je završio sa 24 poena. Damian Lillard je bio najbolji strijelac pobjedničke momčadi sa 30 ubačaja.

Philadelphiju je predvodio Joel Embiid sa 35 pogodaka i devet skokova, javlja Hina.

Miami Heat su u gostima sa 101 - 94 bili bolji od Houston Rocketsa, a Jimmy Butler je upisao triple-double sa 27 koševa, deset skokova i isto toliko asistencija. Bam Adebayo je dodao deset koševa, 13 skokova i osam asistencija za Miami koji je uspio nadoknaditi dvoznameknasti zaostatak iz prvog poluvremena. Max Strus (21 koš) i Duncan Robinson (15 koševa) zabili su svaki po pet trica za Heat.

John Wall je predvodio Houston sa 17 koševa.

Golden State Warriors su u San Franciscu na krilima Stephena Curryja sa 111 - 105 nadigrali Orlando Magic. Curry je utakmicu završio sa 40 ubačaja, a Andrew Wiggins ga je pratio sa 21 košem.

Najbolji pojedinac Orlanda bio je Nikola Vučević koji je upisao 25 poena i 13 skokova.

Boston Celtics su kod kuće sa 120 - 106 svladali Toronto Raptorse, realiziravši u utakmici 20 trica. Semi Ojeleye je za pobjedu domaće momčadi zabio 24 koša od čega je šest trica. Isti broj trica ubacio je i Pritchard.

Indiana Pacers su u gostima sa 111 - 95 bili bolji od Detroit Pistonsa, a do pobjede ih je sa 26 pogodaka predvodio Domantas Sabonis

Kopirati
Drag cursor here to close