Cleveland svladao Buckse

Najbolja Hezonjina utakmica u dresu Knicksa

Hezonja je do učinka od 23 koša došao u 26 minuta na terenu uz šut iz igre 8/13 od čega su četiri trice iz pet pokušaja.
Sport / Košarka | 21. 03. 2019. u 10:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja je sinoć odigrao najbolju utakmicu otkako je član New York Knicksa, on je u porazu svoje momčadi od Utah Jazza zabio 23 koša, dok je Ante Žižić u pobjedi svojih Cleveland Cavaliersa sudjelovao s osam koševa.

Video: Svi koševi Marija Hezonje protiv Jazza

Utah Jazz je uvjerljivo u gostima sa 137-116 svladao New York Knickse a Hezonja je do učinka od 23 koša došao u 26 minuta na terenu uz šut iz igre 8/13 od čega su četiri trice iz pet pokušaja. Tome je pridodao dva skoka i dvije asistencije, javlja Hina.

Donovan Mitchell je predvodio Utah sa 30 koševa, od čega je pet trica. Najbolji u redovima New Yorka bio je rookie Kevin Knox sa 27 ubačaja.

Video: Sažetak utakmice New York Knicks - Utah Jazz

Cleveland Cavaliers su kod kuće sa 107-102 bili bolji od prve momčadi Istoka Milwaukee Bucksa.

Collin Sexton je bio najbolji strijelac Clevelanda ubacivši 25 koševa, a Jordan Clarkson je dodao 23. Ante Žižić je odigrao 25 minuta za Cavalierse i zabio je osam koševa (šut iz igre 3/6) uz deset skokova, dvije asistencije i dva bloka.

Milwaukee je bio bez svoja dva ponajbolja igrača Giannisa Antetokounmpoa i Nikole Mirotića, a predvodio ih je Khris Middleton sa 26 koševa.

Video: Sažetak utakmice Cleveland Cavaliers - Milwaukee Bucks

Memphis Grizzlies su kod kuće nakon produžetka sa 126-125 pobijedili Houston Rocketse unatoč 57 koševa Jamesa Hardena. Pobjedu je Memphisu donio Jonas Valanciunas koji je nakon skoka u napadu pogodio slobodno bacanje 0.1 sekundu prije kraja produžetka, javlja Hina.

Valanciunas je bio i jedan od najboljih u redovima Memphisa sa 33 poena i 15 skokova, dok je njegov suigrač Mike Conley ubacio 35 koševa uz osam asistencija.

Video: Sažetak utakmice Memphis Grizzlies - Houston Rockets

Napetu utakmicu odigrali su i Philadelphia 76ers te Boston Celtics, a sa 118-115 su slavili domaći Sixersi.

Joel Embiid je za pobjedu svoje momčadi ubacio 37 koševa uz 22 skoka, dok je kod Bostona najbolji bio Kyrie Irving sa 36 ubačaja. Philadelphia je već osigurala nastup u doigravanju, a Boston je peti na Istoku.

Video: Sažetak utakmice Philadelphia Sixers - Boston Celtics

Toronto Raptors su u gostima nakon produžetka sa 123-114 nadigrali Oklahoma City Thunder, a do pobjede ih je vodio Pascal Siakam koji je utakmicu završio sa 33 koša i 13 skokova.

Raptors su dominirali u produžetku, nadigravši sa 13-4 Oklahomu nakon što su ispustili vodstvo od 19 koševa u drugom poluvremenu. Oklahoma City nije zabila koša u produžetku do 31.5 sekundi prije kraja.

Russell Westbrook, koji se vratio na teren nakon suspenzije od dvije utakmice, ubacio je 42 koša.

Video: Sažetak utakmice Oklahoma City Thunder - Toronto Raptors

Miami Heat su sa 110-105 svladali San Antonio Spurse, a Goran Dragić je zabio 22 koša za pobjedničku momčad. Miami je na osmom mjestu Istočne konferencije i ima utakmicu i pol prednosti ispred Orlando Magica, koji je sinoć pobijedio sa 119-96 New Orleans Pelicanse, u utrci za doigravanje, javlja Hina.

Video: Sažetak utakmice San Antonio Spurs - Miami Heat

Chicago Bulls su sa 126-120 bili bolji od Washington Wizardsa nakon produžetka, a Portland Trail Blazers su sa 126-118 svladali Dallas Maverickse.

Video: Sažetak utakmice Portland Trail Blazers - Dallas Mavericks
Kopirati
Drag cursor here to close