HKK Zrinjski

Mustapić: Nadamo se da ćemo riješiti utakmicu u svoju korist

Nakon dobre utakmice u Vogošći, HKK Zrinjski će ugostiti ekipu Leotara s kojom su odigrali jednu prijateljsku utakmicu u pripremnom periodu.
Sport / Košarka | 15. 11. 2019. u 11:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon dobre utakmice u Vogošći, HKK Zrinjski će ugostiti ekipu Leotara s kojom su odigrali jednu prijateljsku utakmicu u pripremnom periodu.

''Dosta lagano smo ih dobili, mada su oni bili bez najboljeg igrača Rikala. Mi u tome momentu nismo imali Teda Kapita. Mislim da će biti dosta otvorena utakmica, ali smo se malo posložili i nada se da ćemo na tragu ove zadnje utakmice i ovu riješiti u svoju korist'', istaknuo je Tihomir Mustapić, trener HKK Zrinjski.

Ističe kako zbog treniranja uvijek bude sitnih problema i laganih distorzija, ali će ekipa nastupiti u kompletnom sastavu na sutrašnjoj utakmici.

''Najveća opasnost prijeti od njihovih već poznatih igrača: Rikala, Šakotića, Aleksića i tu je jedan jako neugodan centar iz Srbije Andrejević – krupan momak, dobro igra, dobro zaključava. Možda nam on može praviti problem'', ističe Mustapić.

Nakon početnih problema, ekipa Zrinjskog se polako diže iz kola u kolo.

''Mogu kazati da se dižemo svakodnevno na treningu, sve bolje i bolje treniramo, uigravamo se kako u obrani tako i u napadu. Što se tiče igrača i stanja u svlačionici, perfektno je sve'', ističe Krsto Bjelica, košarkaš HKK Zrinjski.

Također poziva navijače da ih podrže na domaćem terenu.

''Volio bih da bude što više publike da nas dođe podržati, to nam je stvarno potrebno u ovom momentu na ovoj baš bitnoj utakmici za nas'', dodao je Bjelica.

Košarkaši Zrinjskog u subotu, 16. studenog ugošćuju košarkaše trebinjskog Leotara. Utakmica će se odigrati u dvorani na Bijelom Brijegu u 19:30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close