Čeka odgovor Brooklyn Netsa

Musa: Želim biti uz reprezentaciju, ali više ništa nije u mojim rukama

Iako su mu iz Netsa preporučili odmor, Musa naglašava da im je jasno poručio da želi biti uz reprezentaciju.
Sport / Košarka | 25. 06. 2018. u 15:40 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četiri dana uoči utakmice košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine s Francuskom u Tuzli nije poznato hoće li Džanan Musa biti u mogućnosti  nastupiti za reprezentaciju.

Mladi bh. reprezentativac, koji je nedavno na NBA draftu izabran od Brooklyn Netsa, izričit je  u želji da zaigra za bh. momčad te naglašava da je već spakirao kovčeg za put iz SAD-a u Tuzlu. No, još nije dobio dozvolu čelnika NBA ligaša za koji treba potpisati ugovor 1. srpnja.

''Nakon predstavljanja u momčadi, na sastanku sam bio izričit da se želim priključiti reprezentaciji u Tuzli. Već sam sa spakiranim kovčegom. Čuo sam se s ljudima u Savezu i imao dva puta dug razgovor sa Sejom Bukvom te sam imao kontakt s izbornikom. Odgovor glavnog menadžera momčadi je glasio da će se odluka donijeti u ponedjeljak te da sam odigrao u zadnjoj sezoni 84 utakmice, imao pet workout programa u različitim vremenskim zonama. Također im se nije svidjelo što zadnja četiri ljeta od svoje 15 godine nikad nisam radio na tijelu i sad ću to morati napornim radom stizati ovdje. U tom razdoblju sam od osvajanja zlata s kadetima bio svaki put s reprezentacijom i doživio tri ozbiljne ozljede. Na to sve opet sam bio izričit da idem u BiH'', poručio je Musa.

Iako su mu iz Netsa preporučili odmor, Musa naglašava da im je jasno poručio da želi biti uz reprezentaciju.

''Više ništa nije u mojim rukama. Savez sam o tome obavijestio uredno i brojim sate do odgovora. Nitko se ne može staviti u moju kožu i kazati da mu je teže ili nije. Meni je trenutačno najteže. Osim kontakta s izbornikom i mog poziva Seji Bukvi nikakav poziv nisam primio. Niti trebam. Nitko mene ne treba zvati da igram za BiH. Kad god mi klub dozvoli bit ću tu. Samo klub može biti prepreka ili zdravstveni problem'', kazao je mladi bh. košarkaš.

Kopirati
Drag cursor here to close