Najavljujemo

Međunarodni Košarkaški kup kraljevskog grada od 22. do 24. veljače

Na jednom mjestu kroz trodnevno druženje gledatelji i ljubitelji košarke će imati priliku da vide preko 120 najtalentiranijih dječaka
Sport / Košarka | 18. 02. 2019. u 09:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu manifestacije Dani općine Jajce u vremenu od 22. do 24. veljače 2019. godine u organizaciji Košarkaškog kluba ''Vodopad'' Jajce održat će se četvrti međunarodni Košarkaški kup kraljevskog grada za dječake rođene 2005.. godine i mlađe.

Na jednom mjestu kroz trodnevno druženje gledatelji i ljubitelji košarke će imati priliku da vide preko 120 najtalentiranijih dječaka koji će pokazati ono što najbolje znaju kada je košarka u pitanju.

Foto: PR / Međunarodni Košarkaški kup kraljevskog grada

Iz godine u godinu želja ljudi u Košarkaškom klubu ''Vodopad'' Jajce jeste pružiti priliku, kako djeci da se natječu i igraju s najboljima tako i jajačkoj publici da gledaju najbolje ekipe iz BiH i regije.

Prošlogodišnji pobjednik turnira KK Cedevita će imati itekako težak zadatak ako žele da zadrže primat na jednom od najboljih i najjačih turnira u BiH, ali i šire.

U skupini A snage će odmjeriti Cedevita i KK ‘‘Budućnost Voli’‘ Podgorica, KK ‘‘Sava’‘ Beograd i Škola košarke ‘‘Dražen Petrović’‘ Šibenik. Pored domaćina tunira KK ‘‘Vodopad’‘ Jajce, u skupini B igrat će još i FKSE ‘‘Szekszárd’‘, KK ‘‘Budućnost” Bijeljina te OKK ‘‘Spars’‘ Sarajevo.

Prva utakmica igra se u petak, 22.2.2018. godine u 16 sati, a sastaju se KK Cedevita i KK Budućnost Voli Podgorica. Službeno otvaranje turnira predviđeno za 19 sati utakmicom između domaćina KK Vodopad Jajce i FKSE Szekszárd.

Ovaj turnir se igra u Gradskoj dvorani Jajce.

Kopirati
Drag cursor here to close