Promjene u radu

Mario Glibić imenovan šefom omladinskog pogona HKK Zrinjski

Sprega Marija Glibića i Zrinjskog je duga i jaka. Tijekom 90-tih godina bio je član seniorskog tima Plemića, poslije karijere je jedno vrijeme obnašao poziciju kondicijskog trenera momčadi
Sport / Košarka | 10. 03. 2021. u 20:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na današnjem sastanku uprave HKK Zrinjski doneseno je nekoliko stavki koje će donijeti određene promjene u budućem radu mostarskog kluba.

Najvažnija točka današnjeg sastanka bila je imenovanje Marija Glibića za šefa omladinskog pogona HKK Zrinjski.

Sprega Marija Glibića i Zrinjskog je duga i jaka. Tijekom 90-tih godina bio je član seniorskog tima Plemića, poslije karijere je jedno vrijeme obnašao poziciju kondicijskog trenera momčadi, a proteklih nekoliko godina je član klupske uprave.

Glibić je proteklih 15 godina uspješan voditelj (i osnivač) Univerzalne škole sporta Sport Talent kroz koju je u tih 15 godina prodefiliralo više tisuća djece.

Imenovanje Glibića za šefa omladinskog pogona sugerira da će se i suradnja između HKK Zrinjski i Sport Talenta nastaviti te dobiti još jaču dimenziju.

Trenutno je u Zrinjskom, u kadetskom i juniorskom pogonu, velika većina igrača upravo iz Sport Talenta, dok je cijeli tim predkateda upravo iz UŠS Sport Talent koji jako uspješno nastupa u ligi pod paskom KS HB.
Glibićev, a i klupski cilj bit će to da u budućnosti u dresu HKK Zrinjski nastupa što više domaćih košarkaša, što su ova teška vremena koje je pandemija koronavirusa prouzročila, pokazala da je izvedivo jer u mostarskom klubu danas igra veliki broj proizašlih upravo iz omladinskog pogona.

Kopirati
Drag cursor here to close